Overtochten Griekenland

Bestemmingen

        

Overtocht van en naar Griekenland

Wilt u met de boot naar Griekenland? Doen! Het is een geweldige bestemming om de ontdekken, met heel veel mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld heel goed eilandhoppen. Het is ook geweldig om met de auto naar Griekenland te gaan. Vanuit Italië kunt u de ferry al nemen. Het land van de sirtaki, de Akropolis en ouzo is een prachtige bestemming en daardoor zeer populair!

U reist heel simpel met uw eigen auto, camper of motor naar Italië en gaat vervolgens aan boord van één van de ferries waarna u geniet van de faciliteiten aan boord. Vanaf het vaste land van Italië gaat de overtocht naar bijvoorbeeld Patras of Igoumenitsa, daarna is de keuze aan u! Griekenland is prima te verkennen per auto. Daarnaast beschikt het land over een goed openbaar vervoerssyteem.

Met de auto naar Griekenland om te eilandhoppen

Het is heel erg leuk om in Griekenland te gaan eilandhoppen! Griekenland bestaat uit heel veel eilanden, die je met je eigen auto kan bereiken. Hoe leuk is het om van eiland naar eiland te varen! Kleine intieme baaitjes afgewisseld met de bekende badplaatsen. Alles is immers mogelijk tijdens een rondreis met je eigen auto!

De eilanden Kreta, Zakynthos en de Peloponnesos zijn echt adembenemend! U kunt ze allemaal zien tijdens uw rondreis. Vraagt u ons vooral naar de mogelijkheden zodat wij u een passend advies kunnen geven.

        

Vanaf verschillende opstapplaatsen in Italië vaart u naar diverse Griekse bestemmingen. De reisduur varieert van 25 uur tot 9 uur.

Italië biedt de volgende opstapplaatsen aan: Venetië, Ancona, Bari, Brindisi. Uiteraard is het ook mogelijk om overtochten te reserveren tussen de eilanden zodat u meerdere bestemmingen in 1 keer kunt bezoeken tijdens uw vakantie!

U vaart met één van de volgende rederijen naar Griekenland namelijk AnekSuperfast, Minoan Lines, Ventouris Ferries en Grimaldi Lines.

Het is voor ons belangrijk te weten wat voor voortuig u heeft met welke afmetingen. Hoeveel personen gaan er mee en zitten daar kinderen bij? Kortom, bel ons team!

U heeft een geldig paspoort of identiteitskaart nodig. Dit geldt ook voor meereizende kinderen.

Op dit moment is helaas niets te voorspellen. Kijkt u op voor meer informatie omtrent Corona op onze pagina Corona-situatie.

        

Bekijk ook deze mooie overtochten van en naar Griekenland:

        

Met de ferry naar Griekenland?

Eilandhoppen tussen de Griekse eilanden? Of de oversteek maken van Italië naar Griekenland? Anek Lines verwelkomt u graag aan boord.

 

        
  • Altijd dezelfde prijs als bij de rederij
  • Altijd een snel, persoonlijk overtocht aanbod op maat!
  • Meer dan 60 jaar ervaring met ferry's
        

Bootovertochten naar Griekenland

De meest geboekt rederijen op deze routes zijn AnekSuperfast en Minoan. Bij rederij AnekSuperfast kunt u op enkele overtochten gebruik maken van camping onboard en daarmee overnachten in uw eigen camper. Op deze manier hoeft u geen hut te reserveren en dat scheelt u weer in de kosten!

Voor praktische tips omtrent route en verkeer verwijzen wij u graag naar de pagina van de ANWB.

Uw overtocht reserveren

Bel of mail ons enthousiaste team met uw vragen of boekingswensen, wij staan u graag te woord. Neem contact met ons op via onze WhatsApp, via 0900 – 6837862 of via de mail.

 

Met de auto naar Griekenland

Met de auto naar Griekenland is heel goed mogelijk. U rijdt met de auto naar Italië en neemt vanaf daar de boot naar Griekenland. Het is echt een voordeel om eigen vervoer bij u te hebben, u kunt zo met de auto heel gemakkelijk van eiland naar eiland. Ook is Griekenland erg geschikt om met uw camper of caravan doorheen te reizen.

Maatschappijen

        

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.