Ferry Overtocht Naar Folkestone

Calais Naar Folkestone

Ferry Overtocht Naar Folkestone
Calais
Overtocht vanaf Frankrijk Frankrijk
Folkestone
Overtocht Engeland Groot Britannië Engeland
Informatie
Maatschappij: Eurotunnel
Duur: Vanaf 35 minuten

Ferry van Calais - Folkestone

Vanuit het Franse Calais kan je gemakkelijk de oversteek naar Folkestone, dat ligt in het zuiden van het Verenigd Koninkrijk, maken. Deze route wordt niet uitgevoerd met ferry’s, maar met de treinen van de Eurotunnel Le Shuttle.

 

Altijd dezelfde prijs als de rederij
Snel en persoonlijk Nederlands advies
Klanten beoordelen ons met 4,7 uit 5 sterren

Vertrektijden Calais - Folkestone

De trein naar het Verenigd Koninkrijk vertrekt dagelijks minstens drie keer per uur. Dit telt op tot 96 vertrekken per dag. Hierdoor vind je altijd een tijd die bij jouw reis past. Het is mogelijk om een enkele reis te boeken, maar als je al weet wanneer je terug wilt, dan adviseren wij om direct jouw plek voor de terugreis te reserveren. Zo voorkom je dat jouw gewenste vertrektijd uitverkocht is.

Bij Overtocht.nl krijg je altijd persoonlijk advies

Hallo, ik ben Fabiënne ik help u graag bij het vinden van de overtocht die bij uw wensen past. Neem gerust contact met mij op de volgende manieren.

Veelgestelde vragen

Enkele tips om je reis goed voor te bereiden:

  • 1. Voor je op reis gaat, is het goed om te weten waar de haven is en hoe je hier moet komen. Op onze havenpagina vind je meer informatie over de havens.
  • 2. Je hebt  een geldig paspoort of identiteitskaart nodig om te kunnen reizen. Het reisdocument moet geldig zijn tijdens de duur van uw reis. Heb je geen geldig reisdocument bij je tijdens het inchecken, dan kunnen de baliemedewerkers je de toegang weigeren.
  • 3. Vergeet je voucher of ticket niet.
  • 4. Kijk op onze extra service pagina voor meer producten.
  • 5. Neem je verzekeringspolis mee.

Een reservering maken bij ons kan telefonisch en per e-mail. Verder zijn wij ook te bereiken per Whatsapp.

Kijk hier hoe onze boekingsprocedure eruit ziet.

Wij willen je graag op de hoogte houden van ons laatste nieuws en onze aanbiedingen? Neem dan contact met ons op en we schrijven je in voor onze nieuwsbrief.

Aanbiedingen kunnen over het algemeen niet gewijzigd worden. Standaard tickets kunnen gewijzigd worden tegen wijzigingskosten en eventuele meerprijs. Hier vind je de voorwaarden per maatschappij.

Voor vragen, wensen of opmerkingen vind je hier onze contactgegevens.

Meer informatie over Calais – Folkestone

Vaartijden

Faciliteiten aan boord

Huisdieren mee aan boord

Vervoersmiddel/Camper

Folkestone

Jouw trein naar Folkestone boeken?

Vaartijden

De trein vertrekt bijna elk kwartier. Binnen 35 minuten sta je aan de overkant. Zo kan je 24 uur en 7 dagen per week de trein van Calais naar Folkestone en vice versa nemen.

Faciliteiten aan boord

Aan boord bij de Eurotunnel Le Shuttle zijn er geen faciliteiten.

 

Huisdieren mee aan boord

Het is mogelijk om je huisdier mee te nemen naar het Verenigd Koninkrijk tijdens deze treinrit. Je huisdier kan tijdens de treinrit gewoon in de auto blijven.

Vervoersmiddel/Camper

Tijdens deze treinreis kan je je eigen vervoersmiddel meenemen naar het Verenigd Koninkrijk. Ga je bijvoorbeeld op de Motor, auto met caravan, camper? Dat is geen probleem, dat kan allemaal. Het is alleen niet mogelijk om te voet of met de fiets mee te gaan. Tijdens de overtocht is het mogelijk om uit de auto te gaan.

Folkestone

Aan de kust in het graafschap Kent ligt het stadje Folkestone; een perfect uitgangspunt voor de start van een mooie (rond)reis in Engeland. Ten noorden van de stad vind je mooie kliffen. Wanneer je vanaf hier de kustpaden volgt, kom je uiteindelijk uit in Dover. Dit is een andere bekende haven voor overtochten van en naar het Verenigd Koninkrijk.

Eén van de meest populaire bestemmingen in Engeland die via Folkestone bezocht wordt is Londen; de hoofdstad. Londen is ongeveer 2 uur rijden vanaf Folkestone. Een perfecte afstand om de reis hier te beginnen of mee te eindigen.

Jouw trein naar Folkestone boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Calais naar Folkestone zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij je graag van een overzicht van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht? Neem dan gerust contact met ons op middels WhatsApp, door ons te bellen of te mailen. Wij helpen je graag!

Vraag direct een offerte aan

Een offerte aanvragen is gemakkelijk en altijd vrijblijvend.

Andere populaire overtochten

Van Overtocht vanaf Frankrijk Calais
Naar Overtocht Engeland Groot Britannië Dover
Duur:1 uur, 30 minuten
Van Overtocht Engeland Groot Britannië Dover
Naar Overtocht vanaf Frankrijk Calais
Duur:1 uur, 30 minuten
Van Overtocht Engeland Groot Britannië Folkestone
Naar Overtocht vanaf Frankrijk Calais
Duur:35 minuten

Dit zeiden anderen over Overtocht.nl

4./5

Gemiddelde beoordeling van 78 reviews