Calais - Folkestone

Prijsopgave

        
Van Overtocht vanaf Frankrijk Calais
Naar Overtocht Engeland Groot Britannië Folkestone

Calais – Folkestone

Vanuit het Franse Calais kunt u gemakkelijk de oversteek naar het Verenigd Koninkrijk maken. Deze oversteek vindt overigens niet per ferry plaats, maar middels de Eurotunnel trein. Wij vertellen u graag meer over de oversteek naar Folkestone.

Vertrektijden van de trein

Dagelijks vertrekt de trein gemiddeld 4 keer per uur. Hierdoor kunt u altijd een tijd vinden die u schikt. Bij het boeken van deze rit is het tevens mogelijk om direct een retour te boeken. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de route Folkestone – Calais.

Tijdsduur van de route

Mocht u via de Eurotunnel naar het Verenigd Koninkrijk reizen dan duurt deze reis 35 minuten. Lees een goed boek in dit half uur en voordat u het weet bent u in Engeland.

Meer over Folkestone

Aan de kust van het graafschap Kent ligt het stadje Folkestone; een goed uitgangspunt voor de start van een mooie (rond)reis in Engeland. In het noorden van de stad vindt u de kliffen. Wanneer u hier de kustpaden volgt, komt u uiteindelijk uit in het plaatsje Dover. Een andere bekende haven voor overtochten.

Uw overtocht boeken naar Folkestone?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de overtocht van Calais naar Folkestone zodat u zeker weet dat u de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen u graag! Via onderstaand offerte aanvraag voorzien wij u direct van de totaalprijs en planning.

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht? Neem dan gerust contact met ons op door ons een WhatsApp bericht te sturen, te mailen of te bellen.

        
  • Over Eurotunnel

    De snelst mogelijke oversteek van het Kanaal van Frankrijk naar Engeland is de trein van Calais naar Folkestone met Eurotunnel.
    Deze spoorverbinding is ideaal voor reizigers d...

        

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

        

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Calais: