Haveninformatie

Alle informatie over havens op een plek

Met een ferry jouw overtocht maken

Reizen is genieten. Dat begint al bij je thuis. Want Overtocht.nl biedt jou alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe je gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoek en boek je direct online jouw ticket. Zo ben je altijd verzekerd van een ontspannen overtocht, tegen de beste prijs.

Over Overtocht.nl

Bij Overtocht.nl vind je eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende ferry-overtochten binnen Europa. Door het land van jouw bestemming te selecteren, krijg je een overzicht van de ferry-maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kies je de gewenste route en vul je een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heb je reeds van te voren bepaald welke route je gaat nemen, dan kan je deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Ga je voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Kom je er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij je graag met raad en daad terzijde. Je kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan word je vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

  • Prijsgarantie: altijd dezelfde prijs als de rederij

  • Altijd een snel, persoonlijk overtocht aanbod op maat!

  • Al meer dan 60 jaar ervaring met ferry’s

  • Officieel Partner van de NKC

  • Onze klanten beoordelen ons met 4,7 uit 5 sterren

Dit zeiden andere mensen:

4./5

Gemiddelde beoordeling van 78 reviews