Genua - Bastia (Corsica)

Prijsopgave

Van Italië overtocht Genua
Naar Overtocht vanaf Frankrijk Bastia (Corsica)
Ferry overtocht naar Bastia France

Ferry van Genua – Bastia (Corsica)

Vanaf het vaste land van Italië ben je binnen de no-time op het Franse eiland Corsica. Je vaart vanuit de haven van Genua eenvoudig met Moby Lines naar Bastia.

Vaartijden naar Bastia

Moby Lines vaart vanaf mei tot en met september naar Corsica. De ferry vaart meerdere keren per week. De vaartijden variëren per seizoen. Mocht je graag willen weten om welke tijden de ferries specifiek varen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikt tijdstip.

Je kunt deze overtocht ook retour boeken. Hiervoor verwijzen wij je graag naar de route Bastia – Genua.

Tijdsduur van de overtocht

Met Moby Lines vaar je binnen 5 uur naar Bastia. Op deze route varen een tweetal ferries, waaronder de Moby Aki en Moby Wonder. Een leuk feitje tussendoor: de veerboten van Moby Lines zijn allemaal voorzien van een Looney Tunes uitstraling. Dat maakt de reis nog leuker!

De ferries van Moby Lines

Aan boord van de Moby Aki zijn verschillende faciliteiten aanwezig die jouw reis aangenamer maken. Zodoende heb je de mogelijkheid om de show lounge te bezoeken, een drankje te drinken aan de bar of te genieten van het zonnetje op het zonnedek.

Ook aan boord van de Moby Wonder kan je jezelf gedurende de reis zeker vermaken. Speel games in de videogames ruimte, haal een ijsje bij de ijssalon of neem een duik in het zwembad.

Jouw overtocht naar Bastia boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Genua naar Bastia (Corsica) zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij je graag van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot deze reis of een van onze overige reizen? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp bericht te sturen, te bellen of te mailen.

  • Over Moby Lines

    De Italiaanse maatschappij Moby Lines is opgericht in 1959. De rederij staat vooral bekend om het gebruik van karakters van Loony Tunes op haar schepen. In 2003 is er een overeenkom...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Genua: