Ferry overtocht naar Olbia

Genua Naar Olbia (Sardinië)

Ferry overtocht naar Olbia
Genua
Italië overtocht Italië
Olbia (Sardinië)
Italië overtocht Sardinië (IT)
Informatie
Maatschappijen: Tirrenia, Grandi Navi Veloci, Moby Lines
Duur: Vanaf 10 uur

Ferry van Genua - Olbia (Sardinië)

Het vasteland van Italië is het ideale uitgangspunt om jouw vakantie voort te zetten naar één van de Italiaanse eilanden; zoals Sardinië. Vanuit Genua vaar je eenvoudig met één van de drie maatschappijen, Tirrenia, Grandi Navi Veloci of Moby Lines, naar Olbia (Sardinië).

 

Altijd dezelfde prijs als de rederij
Snel en persoonlijk Nederlands advies
Klanten beoordelen ons met 4,7 uit 5 sterren

Vaartijden Genua - Olbia

De verschillende rederijen die de route Genua – Olbia uitvoeren, varen allemaal in de nacht. Dit betekent dat je in de avond vertrekt vanuit Genua en de volgende ochtend aankomt in Olbia. Aan boord van de schepen zijn comfortabale hutten om in te overnachten, zodat je uitgerust aankomt op Sardinië.

Bij Overtocht.nl krijg je altijd persoonlijk advies

Hallo, ik ben Fabiënne ik help u graag bij het vinden van de overtocht die bij uw wensen past. Neem gerust contact met mij op de volgende manieren.

Veelgestelde vragen

Bij prijsopgave kan je een offerte aanvragen. Wij ontvangen van jou de offerteaanvraag en gaan deze verwerken. Wij gaan een passende overtocht en prijs voor je zoeken. Als het mogelijk is kijken wij daarvoor bij verschillende maatschappijen. Heb je vragen over je offerte, speciale wensen of wil je meer advies, neem dan contact op met ons team.

Een reservering maken bij ons kan telefonisch en per e-mail. Verder zijn wij ook te bereiken per Whatsapp.

Kijk hier hoe onze boekingsprocedure eruit ziet.

Inchecktijden vind je op jouw voucher of ticket. je wordt geacht deze tijden aan te houden. Als je niet bent ingecheckt voor de sluiting van de ‘check-in’ mag je niet mee reizen.

Je kan als bestuurder in je voertuig blijven zitten. In de haven zijn er verschillende rijen voor verschillende voertuigen waar je aan mag sluiten. Reis je als voetpassagier dan kan je in de terminal inchecken en aan boord gaan.

Meer informatie over Genua – Olbia (Sardinië)

Vaartijden

Faciliteiten aan boord

Jouw overtocht naar Olbia reserveren?

Vaartijden

De veerboten van Tirreania varen ’s nachts en vertrekken meerdere keren per week. Over het algemeen vaart deze maatschappij het gehele jaar door naar Olbia. Normaliter vertrekt de veerboot om 20:30 uur ’s avonds.

Vaar je met de Italiaanse maatschappij Grandi Navi Veloci dan heb je alleen de mogelijkheid om deze overtocht in het hoogseizoen te maken. Van eind mei tot eind september vaart er om de dag een ferry naar Olbia. Deze veerboot vertrekt vaak om 19:30 uur. In het weekend varen de veerboten op afwisselende tijden.

Vanaf de maand mei tot en met september vaart Moby Lines ’s nachts naar het stadje Olbia. Deze veerboot vertrekt vaak om 21:30 uur.

Wij attenderen je erop dat deze overtocht ook retour geboekt kan worden. Hiervoor verwijzen wij je graag naar de route Olbia – Genua. 

Faciliteiten aan boord

De tijdsduur van de overtocht is afhankelijk van de maatschappij waarmee je de overtocht maakt. Met de boot van Tirreania ben je binnen 11 uur en 30 minuten op Sardinië. Vertrek je met Grandi Navi Veloci dan duurt de overtocht ongeveer 12 uur en 45 minuten. De snelste reis leg je af met Moby Lines. Deze overtocht duurt 10 uur en 00 minuten.

Aan boord van de ferries is vervelen niet nodig. Geniet van een diner in één van de restaurants, een drankje in de bar of breng een bezoek aan één van de winkeltjes aan boord.

Jouw overtocht naar Olbia reserveren?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Genua naar Olbia (Sardinië) zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt.

Mocht je naderhand nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht of een van onze overige overtochten? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te bellen of te mailen. Wij helpen je graag!

Vraag direct een offerte aan

Een offerte aanvragen is gemakkelijk en altijd vrijblijvend.

Andere populaire overtochten

Van Overtocht Spanje Barcelona
Naar Italië overtocht Genua
Duur:21 uur, 30 minuten
Van Italië overtocht Genua
Naar Overtocht Spanje Barcelona
Duur:21 uur, 30 minuten
Van Italië overtocht Genua
Naar Italië overtocht Porto Torres
Duur:11 uur, 30 minuten
Van Italië overtocht Olbia (Sardinië)
Naar Italië overtocht Genua
Duur:11 uur
Van Italië overtocht Porto Torres
Naar Italië overtocht Genua
Duur:11 uur, 30 minuten
Van Italië overtocht Genua
Naar Italië overtocht Arbatax (Sardinië)
Duur:15 uur, 30 minuten
Van Italië overtocht Arbatax (Sardinië)
Naar Italië overtocht Genua
Duur:15 uur, 30 minuten
Van Overtocht vanaf Frankrijk Bastia (Corsica)
Naar Italië overtocht Genua
Duur:6 uur, 30 minuten
Van Italië overtocht Genua
Naar Overtocht vanaf Frankrijk Bastia (Corsica)
Duur:10 uur

Dit zeiden anderen over Overtocht.nl

4./5

Gemiddelde beoordeling van 78 reviews