Genua - Olbia (Sardinië)

Prijsopgave

Van Italië overtocht Genua
Naar Italië overtocht Olbia (Sardinië)
Ferry overtocht naar Olbia

Ferry van Genua – Olbia (Sardinië)

Het vasteland van Italië is het ideale uitgangspunt om jouw vakantie voort te zetten naar één van de Italiaanse eilanden; zoals Sardinië. Vanuit Genua vaar je eenvoudig met één van de drie maatschappijen, Tirrenia, Grandi Navi Veloci of Moby Lines, naar Olbia (Sardinië).

Vaartijden naar Olbia

De veerboten van Tirreania varen ‘s nachts en vertrekken meerdere keren per week. Over het algemeen vaart deze maatschappij het gehele jaar door naar Olbia. Normaliter vertrekt de veerboot om 20:30 uur ‘s avonds.

Vaar je met de Italiaanse maatschappij Grandi Navi Veloci dan heb je alleen de mogelijkheid om deze overtocht in het hoogseizoen te maken. Van eind mei tot eind september vaart er om de dag een ferry naar Olbia. Deze veerboot vertrekt om 19:30 uur. In het weekend varen de veerboten op afwisselende tijden.

Vanaf de maand mei tot en met september vaart Moby Lines ‘s nachts naar het stadje Olbia. Deze veerboot vertrekt om 21:30 uur.

Wij attenderen je erop dat deze overtocht ook retour geboekt kan worden. Hiervoor verwijzen wij je graag naar de route Olbia – Genua. 

Tijdsduur van de overtocht

De tijdsduur van de overtocht is afhankelijk van de maatschappij waarmee je de overtocht maakt. Met de boot van Tirreania ben je binnen 11 uur en 00 minuten op Sardinië. Vertrek je met Grandi Navi Veloci dan duurt de overtocht ongeveer 12 uur en 30 minuten. De snelste reis leg je af met Moby Lines. Deze overtocht duurt 10 uur en 00 minuten.

Overtocht naar Olbia boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Genua naar Olbia (Sardinië) zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij je graag van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht je naderhand nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht of een van onze overige overtochten? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te bellen of te mailen. Wij helpen je graag!

  • Over Tirrenia

    De Tirenia is in 1936 opgericht en verbind het vasteland van Italië met Sardinië, Sicilië , de Tremiti eilanden en Tunesië. Ze vervoeren jaarlijks meer dan 10 miljoen passagiers.

  • Over Grandi Navi Veloci

    De Grandi Navi Veloci is een van de meest bekende rederijen in Italië. De veerbootmaatschappij is opgericht in 1992. Tot op de dag van vandaag varen de ferries van Grandi Navi Velo...

  • Over Moby Lines

    De Italiaanse maatschappij Moby Lines is opgericht in 1959. De rederij staat vooral bekend om het gebruik van karakters van Loony Tunes op haar schepen. In 2003 is er een overeenkom...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Genua: