Livorno - Olbia (Sardinië)

Prijsopgave

Van Italië overtocht Livorno
Naar Italië overtocht Olbia (Sardinië)
Ferry overtocht naar Olbia Sardinië

Ferry van Livorno – Olbia (Sardinië)

Livorno is een zeer bekende havenplaats van waaruit er naar meerdere steden wordt gevaren, waaronder Olbia (Sardinië). Deze overtocht wordt gevaren door de Italiaanse rederijen Moby Lines en Grimaldi Lines.

Vaartijden naar Olbia

Het gehele jaar door varen er dagelijks vier ferries naar de Italiaanse stad Olbia. Deze ferries zijn onderverdeeld in twee overtochten die overdag plaats vinden en twee nachtelijke overtochten. De nachtelijke overtochten vertrekken over het algemeen rond 22:00 uur. Bent u benieuwd naar de vertrektijden overdag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikt tijdstip.

U kunt deze overtocht ook retour boeken. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de route Olbia – Livorno. 

Tijdsduur van de overtocht

De tijdsduur van de overtocht is afhankelijk van de vertrektijd. Mocht u de keuze maken om overdag te reizen dan duurt de overtocht tussen de 7 en 8 uur. Reist u liever ‘s nachts, dan duurt de reis ongeveer 8 uur en 30 minuten tot aan 9 uur.

Aan boord van Moby Lines en Grimaldi Lines

Er varen drie verschillende soorten ferries vanuit Livorno naar Olbia. Dit betreft de boten ‘Moby Aki’, ‘Moby Tommy’ en ‘Moby Wonder’. Aan boord van een ieder van deze veerboten heeft u de mogelijkheid om gebruikte maken van de aanwezige hutten. Zodoende kunt u gedurende de nachtelijke overtocht ontspannen waardoor u uitgerust aankomt op de plaats van bestemming.

Daarnaast kunt u ook genieten van een van de heerlijke gerechten aan boord. Of u nu graag een pizza wilt eten, een kopje koffie wilt drinken of de bar wilt bezoeken. Het kan allemaal aan boord. U hoeft zich geen moment te vervelen.

Grimaldi Lines vaart voornamelijk met de schepen Cruise Sardegna en Cruise Europa. Aan boord van deze schepen zijn er diverse restaurant waar u kunt genieten van een lekkere maaltijd. Daarnaast is er voldoende entertainment aan boord om u gedurende uw overtocht te vermaken. Tijdens de nachtafvaart kunt u verblijven in één van de comfortabele hutten, zodat u uitgerust aankomt op uw bestemming.

Uw overtocht naar Olbia boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Livorno naar Olbia (Sardinië) zodat u zeker weet dat u de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen u graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij u graag van een totaal overzicht van de kosten. Daarnaast ontvangt u van ons ook een tijdsplanning.

Mocht u naderhand nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp bericht te sturen, te bellen of te mailen.

  • Over Moby Lines

    De Italiaanse maatschappij Moby Lines is opgericht in 1959. De rederij staat vooral bekend om het gebruik van karakters van Loony Tunes op haar schepen. In 2003 is er een overeenkom...

  • Over Grimaldi Lines

    Grimaldi Lines is onderdeel van de Grimaldi Groep en vaart verschillende routes naar: Sardinië, Sicilië, Spanje Marokko en Tunesië. Ze varen al sinds de 2e helft van de 19e eeuw....

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Livorno: