Bastia (Corsica) - Livorno

Prijsopgave

Van Overtocht vanaf Frankrijk Bastia (Corsica)
Naar Italië overtocht Livorno
ferry overtocht bastia

Ferry van Bastia (Corsica) – Livorno

Vanuit het prachtige Bastia (Corsica) zijn er meerdere mogelijkheden om de haven van Livorno te bereiken. Deze overtochten worden aangeboden door de maatschappijen Moby Lines of Corsica Sardinia Ferries.

Vaartijden naar Bastia

Het is per maatschappij verschillend om welke tijden de ferry vanuit Bastia vertrekt. In het hoogseizoen worden er meerder afvaarten per dag aangeboden, vaak vroeg in de ochtend, in de middag en vooravond.

Tijdsduur van de overtocht

De tijdsduur van de overtocht is afhankelijk van de gekozen maatschappij. Zowel Moby Lines als Corsica Sardinia Ferries doen ongeveer 4 uur over deze oversteek.

Faciliteiten aan boord

Aan boord van de schepen hoef je jezelf niet te vervelen.
De Moby Lines staan allemaal in het teken van The Looney Tunes en dat zie je niet alleen aan de buitenkant terug maar ook aan boord zie je deze vrolijke plaatjes terug. De grote schepen van Moby lines zijn goed uitgerust en je hebt aan boord genoeg vertier! Denk aan een zwembad, game room of zelfs een bioscoop. Dit aanbod verschilt natuurlijk wel per schip.

Ook aan boord bij Corsica Sardinia Ferries heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van verscheidene faciliteiten. Je kunt een van de winkels bezoeken, gebruik maken van de hutten of ontspanning zoeken op het dek.

Jouw overtocht vanuit Bastia boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Bastia naar Livorno zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij je graag van een overzicht van de totale kosten en een tijdsplanning.
Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht? Neem dan gerust contact met ons op middels WhatsApp, door ons te bellen of te mailen. Wij helpen je graag!

  • Over Moby Lines

    De Italiaanse maatschappij Moby Lines is opgericht in 1959. De rederij staat vooral bekend om het gebruik van karakters van Loony Tunes op haar schepen. In 2003 is er een overeenkom...

  • Over Corsica Sardinia Ferries

    Met Corsica Sardinia Ferries kunt u gemakkelijk met de boot naar Corsica. Er worden dagelijks 30 overtochten aangeboden vanaf zowel Italië als Frankrijk naar Corsica en Sardinië. ...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Bastia (Corsica):