Toulon - Bastia (Corsica)

Prijsopgave

Van Overtocht vanaf Frankrijk Toulon
Naar Overtocht vanaf Frankrijk Bastia (Corsica)
Ferry Overtocht naar Bastia France

Ferry van Toulon – Bastia (Corsica)

Toulon bevindt zich op slechts 35 minuten van Marseille en is het ideale uitgangspunt voor een reis naar Corsica. Vanuit Toulon vaar je met Corsica Sardinië Ferries eenvoudig naar Bastia (Corsica).

Vaartijden naar Bastia

Corsica Ferries vaart dagelijks, het gehele jaar door, vanuit Toulon met de veerboot naar Bastia. De reis wordt over het algemeen ‘s nachts aflegt. Dit houdt in dat het hier gaat om een nachtelijke overtocht. De veerboot vertrekt meestal rond 20:00 uur.

Wij attenderen je erop dat je deze overtocht ook als retour kan boeken. Hiervoor verwijzen wij je graag naar de route van Bastia naar Toulon.

Tijdsduur van de overtocht

De duur van de overtocht van Toulon naar Bastia is ongeveer 11 uur. Aan boord van de ferry van Corsica Ferries bevinden zich, tegen betaling, cabines waarin je de nacht kunt doorbrengen. Zodoende kom je de volgende ochtend uitgerust aan op de plaats van bestemming.

Overige faciliteiten aan boord

Naast de mogelijkheid om uit te rusten in de cabines zijn er nog meerdere faciliteiten aan boord aanwezig die ervoor zorgen dat jouw reis aangenamer wordt. Neem hierbij als voorbeeld de aanwezige restaurants. Geniet ‘s avonds nog van een heerlijke maaltijd aan boord. Daarnaast zijn er ook winkels aanwezig waar je belastingvrij kunt shoppen.

Jouw overtocht naar Bastia boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Toulon naar Bastia (Corsica) zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij je graag van een overzicht van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht of een van onze overige overtochten? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te bellen of te mailen. Wij helpen je graag verder!

  • Over Corsica Sardinia Ferries

    Met Corsica Sardinia Ferries kunt u gemakkelijk met de boot naar Corsica. Er worden dagelijks 30 overtochten aangeboden vanaf zowel Italië als Frankrijk naar Corsica en Sardinië. ...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Toulon: