ferry overtocht dover

Calais Naar Dover

ferry overtocht dover
Calais
Overtocht vanaf Frankrijk Frankrijk
Dover
Overtocht Engeland Groot Britannië Engeland
Informatie
Maatschappijen: P&O Ferries, DFDS Seaways
Duur: Vanaf 1 uur en 30 minuten

Ferry van Calais - Dover

Wil je graag met de ferry van Calais, Frankrijk naar Dover in Engeland? Deze reis leg je eenvoudig af met de maatschappijen P&O Ferries en DFDS Seaways.

 

 

Altijd dezelfde prijs als de rederij
Snel en persoonlijk Nederlands advies
Klanten beoordelen ons met 4,7 uit 5 sterren

Vaartijden Calais - Dover

P&O Ferries

De veerboten van P&O Ferries vertrekken dagelijks 23 keer. Hierdoor heb je bijna onbeperkte vrijheid om te reizen wanneer het jou het beste uitkomt. De overtocht vanuit Calais naar Dover duurt ongeveer 1 uur en 30 minuten. Mocht je willen weten op welke tijden P&O Ferries vertrekt of wil je extra informatie over de vaartijden Calais – Dover? Neem dan gerust contact met ons op.

DFDS Seaways

DFDS Seaways vaart de hele dag door naar Dover. Hierdoor kan jezelf bepalen op welk moment van de dag je aan de reis begint. De overtocht vanuit Calais naar Dover duurt ongeveer 1 uur en 30 minuten. Wil je weten op welke tijd DFDS Seayways vertrekken of meer informatie over de vaartijden Calais – Dover? Neem dan gerust contact met ons op.

Je kunt deze reis ook retour afleggen. Wij verwijzen je dan ook graag naar de route van Dover naar Calais.

 

Bij Overtocht.nl krijg je altijd persoonlijk advies

Hallo, ik ben Fabiënne ik help u graag bij het vinden van de overtocht die bij uw wensen past. Neem gerust contact met mij op de volgende manieren.

Veelgestelde vragen

Je kan als bestuurder in je voertuig blijven zitten. In de haven zijn er verschillende rijen voor verschillende voertuigen waar je aan mag sluiten. Reis je als voetpassagier dan kan je in de terminal inchecken en aan boord gaan.

Een reservering maken bij ons kan telefonisch en per e-mail. Verder zijn wij ook te bereiken per Whatsapp.

Kijk hier hoe onze boekingsprocedure eruit ziet.

De betaling dient per direct voldaan te worden, waarna je ook direct jouw ticket ontvangt.

Enkele tips om je reis goed voor te bereiden:

  • 1. Voor je op reis gaat, is het goed om te weten waar de haven is en hoe je hier moet komen. Op onze havenpagina vind je meer informatie over de havens.
  • 2. Je hebt  een geldig paspoort of identiteitskaart nodig om te kunnen reizen. Het reisdocument moet geldig zijn tijdens de duur van uw reis. Heb je geen geldig reisdocument bij je tijdens het inchecken, dan kunnen de baliemedewerkers je de toegang weigeren.
  • 3. Vergeet je voucher of ticket niet.
  • 4. Kijk op onze extra service pagina voor meer producten.
  • 5. Neem je verzekeringspolis mee.

Wij willen je graag op de hoogte houden van ons laatste nieuws en onze aanbiedingen? Neem dan contact met ons op en we schrijven je in voor onze nieuwsbrief.

Meer informatie over Calais – Dover

Faciliteiten aan boord

Huisdieren mee aan boord

Calais - Dover met de camper

Dover

Jouw overtocht naar Dover boeken?

Faciliteiten aan boord

P&O Ferries 

Tijdens de overtocht Calais – Dover is er genoeg aan boord te beleven. Zo kan je genieten van een maaltijd in één van de verschillende restaurants. Daarnaast kan je ook winkelen aan boord, geniet van de duty free deals. Maar ook aan de kinderen is er gedacht, van kinderclubs tot speelhallen.

Ook is het mogelijk om priority boarding bij te boeken, je mag dan als eerst op, -en af van het schip. Zo vermijd je de wachtrijen en mag je als eerst van het schip af, zodat je snel naar je vakantiebestemming kunt rijden.

DFDS Seaways

Tijdens de overtocht Calais – Dover hoef je je geen moment te vervelen. Er zijn diverse winkels om te shoppen, geniet van lekker eten bij de gezellige restaurants en voor de kinderen is er ook genoeg te doen. Ga bijvoorbeeld langs bij Pirates’Island. De reis van Calais naar Dover is alleen al een leuke ervaring!

 

Huisdieren mee aan boord

P&O Ferries 

Tijdens de overtocht Calais – Dover is het mogelijk om je huisdier mee te nemen naar Engeland. Je huisdier dient in het voertuig te blijven tijdens de overtocht.

DFDS Seaways

Tijdens deze overtocht van Calais naar Dover is het mogelijk om je huisdier mee te nemen naar Engeland. Je huisdier dient in het voertuig te blijven tijdens de overtocht.

Door de brexit dien je wel een ander proces te volgen met je huisdier, minstens 4 maanden voor uw reis. Voor meer informatie verwijzen we je naar de website gov.uk.

Calais - Dover met de camper

P&O Ferries & DFDS Seaways

Tijdens de overtocht Calais – Dover kan je je eigen vervoersmiddel meenemen naar Engeland. Ga je bijvoorbeeld op de (brom)fiets, auto met caravan, camper of eventueel te voet? Dat is geen probleem, dat kan allemaal.

Dover

Dover is een zeer belangrijke havenplaats in Groot-Brittannië. Vele mensen die naar Zuid-Engeland op vakantie gaan nemen de veerdienst vanuit Calais. De stad is tevens bekend vanwege de iconische Witte Kliffen en Dover Castle.

Jouw overtocht naar Dover boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Calais naar Dover zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag ontvang je van ons meer informatie wat betreft de totaalprijs en planning van jouw reis.

Mocht je vragen hebben met betrekking tot deze reis? Neem dan gerust contact met ons op door ons een Whatsapp te sturen, te mailen of te bellen.

Vraag direct een offerte aan

Een offerte aanvragen is gemakkelijk en altijd vrijblijvend.

Andere populaire overtochten

Van Overtocht Engeland Groot Britannië Dover
Naar Overtocht vanaf Frankrijk Calais
Duur:1 uur, 30 minuten
Van Overtocht vanaf Frankrijk Calais
Naar Overtocht Engeland Groot Britannië Folkestone
Duur:35 minuten
Van Overtocht Engeland Groot Britannië Folkestone
Naar Overtocht vanaf Frankrijk Calais
Duur:35 minuten

Dit zeiden anderen over Overtocht.nl

4./5

Gemiddelde beoordeling van 78 reviews