Calais - Dover

Prijsopgave

Vanaf €45,-
Van Overtocht vanaf Frankrijk Calais
Naar Overtocht Engeland Groot Britannië Dover
ferry overtocht dover

Ferry van Calais – Dover

Wil je graag met de ferry van Calais, Frankrijk naar Dover in Engeland? Deze reis leg je eenvoudig af met de maatschappijen P&O Ferries en DFDS Seaways.

Vaartijden naar Dover

De veerboten van P&O Ferries vertrekken dagelijks 23 keer. DFDS Seaways vaart ook de hele dag door naar Dover. Hierdoor heb je bijna onbeperkte vrijheid om te reizen wanneer het je het beste uitkomt. De overtocht vanuit Frankrijk naar Engeland duurt ongeveer 1 uur en 30 minuten. Mocht je willen weten op welke tijden P&O Ferries en DFDS Seayways vertrekken, neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien je graag van de juiste gegevens met betrekking tot jouw reis.

Je kunt deze reis ook retour afleggen. Wij verwijzen je dan ook graag naar de route van Dover naar Calais.

Faciliteiten aan boord

Aan boord van de ferry naar Dover is er genoeg te doen. Of je nu van plan bent om overdag te reizen of een nachtelijke overtocht af te leggen, er zijn genoeg faciliteiten aan boord aanwezig die je reis zullen verrijken. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke warme maaltijd in een van de restaurants of ontspan met een heerlijk drankje aan een van de bars.

Meer over Dover

Dover is een zeer belangrijke havenplaats in Groot-Brittannië. Vele mensen die naar Zuid-Engeland op vakantie gaan nemen de veerdienst vanuit Calais. De stad is tevens bekend vanwege de iconische Witte Kliffen en Dover Castle.

De overtocht Calais – Dover boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Calais naar Dover zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag ontvang je van ons meer informatie wat betreft de totaalprijs en planning van jouw reis.

Mocht je vragen hebben met betrekking tot deze reis? Neem dan gerust contact met ons op door ons een Whatsapp te sturen, te mailen of te bellen.

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Calais: