Folkestone - Calais

Prijsopgave

        
Van Overtocht Engeland Groot Britannië Folkestone
Naar Overtocht vanaf Frankrijk Calais

Folkestone – Calais

Vanuit de Engelse stad Folkestone is het niet mogelijk om de overtocht naar Frankrijk met een veerboot af te leggen. De reis naar Calais legt u gemakkelijk af met de Eurotunnel shuttle.

Vertrektijden naar Calais

De shuttle vanuit Folkestone vertrekt dagelijks zo’n 4 keer per uur. U kunt dus de gehele dag door de reis afleggen. Zo is er voor iedere reis een geschikte overtocht beschikbaar.

Wij attenderen u erop dat deze reis ook retour geboekt kan worden. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de route Calais – Folkestone.

Tijdsduur van de reis

Voor u het weet bent u in Calais. De tijdsduur van de reis is namelijk maar 35 minuten. Tijdens de reis verblijft u de hele rit in uw auto, dus pak er een goed boek bij of een spelletje en binnen een mum van tijd bent u op de plaats van bestemming. Hiervandaan kunt u de reis voortzetten naar Nederland of Frankrijk verder verkennen. U kunt alle kanten op.

Meer over deze reis

Mocht u deze reis liever met een veerboot afleggen? Neem dan de veerboot vanuit Dover naar Calais. Dover ligt maar 16 minuten van Folkestone af. Hiervandaan pakt u gemakkelijk de ferry van P&O Ferries. Deze overtocht duurt overigens wel 55 minuten langer.

Uw reis naar Calais boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de reis van Folkestone naar Calais zodat u zeker weet dat u de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen u graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij u graag van een overzicht van de prijs en een tijdsplanning.

Mocht u achteraf nog vragen hebben met betrekking tot deze reis? Neem dan gerust contact met ons op door ons een WhatsApp te sturen, te bellen of te mailen.

        
  • Over Eurotunnel

    De snelst mogelijke oversteek van het Kanaal van Frankrijk naar Engeland is de trein van Calais naar Folkestone met Eurotunnel.
    Deze spoorverbinding is ideaal voor reizigers d...

        

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

        

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Folkestone: