Rotterdam Europoort - Hull

Prijsopgave

Van Overtocht vanaf Nederland Rotterdam Europoort
Naar Overtocht Engeland Groot Britannië Hull
Ferry Overtocht Naar Hull

Ferry van Rotterdam Europoort – Hull

De Rotterdamse haven is in Nederland niet meer te missen. Vanuit hier vertrekken veel schepen met vracht naar ongeveer alle landen in de wereld. Naast vrachtschepen varen er ook veerboten vanuit Rotterdam Europoort. Zodoende vertrekt de veerboot van P&O Ferries vanuit de haven naar het Engelse Hull.

Vaartijden naar Hull

De ferry van P&O Ferries vaart het gehele jaar door nachtelijke overtochten naar Hull. Op maandag tot en met vrijdag vertrekt de veerboot rond 21:00 uur. Vertrek je in het weekend? Dan vaart de veerboot om 20:30 uur af.

Wij attenderen je erop dat deze overtocht ook als retour geboekt kan worden. Hiervoor verwijzen wij  je graag naar de route Hull – Rotterdam Europoort.

Tijsduur van de overtocht

Vanuit Rotterdam Europoort ben je binnen 12 uur in de Engelse stad Hull. Gedurende de overtocht heb je de mogelijkheid om tegen betaling gebruik te maken van de aanwezige cabines. Door hiervan gebruik te maken, kan je gedurende de overtocht nachtrust vinden. Zo kom je uitgerust aan in Engeland.

Meer over Hull

Hull staat bekend als een culturele stad binnen het Verenigd Koninkrijk. Tijdens de Tweede Wereldoorlog leed de stad zwaar onder bombardementen. Na de oorlog is de stad nog lang verwaarloosd geweest tot aan het begin van de 21e eeuw. Dit was het moment dat Hull tot bloei kwam door onder andere overheidsuitgaven naar nieuwe winkels en woningbouw. De stad is dus rijk aan historie. Daarnaast vind je er ook één van de grootste aquaria van Engeland met meer dan 3500 zeedieren.

Jouw overtocht naar Hull boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Rotterdam Europoort naar Hull zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij je graag van de totale kosten van deze overtocht. Daarnaast stellen wij je graag op de hoogte wat betreft de tijdsplanning van jouw reis.

Mocht je naderhand nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te mailen of te bellen.

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Rotterdam Europoort: