Ancona - Patras

Prijsopgave

Van Italië overtocht Ancona
Naar Griekenland overtocht Patras
Ferry overtocht naar Patras

Ferry van Ancona – Patras

Vanaf het vaste land van Italië bent je binnen 24 uur in Griekenland. Een populaire route met de veerboot is van Ancona naar het prachtige Patras. Je reist met Minoan Lines of Anek Lines naar het prachtige Patras.

Vaartijden

De vaartijden van Minoan Lines verschillen per dag. Mocht je graag op de hoogte gesteld willen worden van de mogelijke vertrektijden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bekijken graag welke tijden er beschikbaar zijn voor de datum van jouw vertrek.

Wanneer je er voor kiest om de reis met Anek Superfast af te leggen, dan kan je bijna elke dag varen. De boot vertrekt over het algemeen vaak in de middag.

Mocht je deze reis als retour willen afleggen? Bekijk dan ook eens de route van Patras naar Ancona.

Tijdsduur naar Patras

Vanuit Ancona ben je binnen 23 uur met de veerboot in Patras. Tijdens deze reis is het mogelijk om van vele faciliteiten aan boord gebruik te maken. Rust uit in een van de cabines, neem een duik in het zwembad, eet een hapje in een van de restaurants of drink een drankje aan de bar. Voor je het weet is de 23 uur om.

Meer over Patras

Patras is de op twee na grootste stad van Griekeland. Wanneer je met de auto naar Patras af reist, heb je de mogelijkheid om op jouw eigen gemak Griekenland verder te verkennen. Niet ver van de stad bevindt zich de beroemde Rio-Antirrio brug. Deze brug is de langste tuibrug ter wereld.

Jouw overtocht boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Ancona naar Patras zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij je direct van jouw totaalprijs en planning.

Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot deze of een van onze overige overtochten? Neem dan gerust contact met ons op door ons een WhatsApp te sturen, te mailen of te bellen.

  • Over Anek Lines

    Anek Lines vaart met hun comfortabele ferries tussen de verschillende Griekse eilanden. Voor eiland hoppen bent u bij Anek Lines aan het juiste adres. Anek Lines staat vooral bekend...

  • Over Minoan Lines

    Minoan Lines is een Griekse maatschappij die overtochten voorziet van en naar Italië en Griekenland. Sinds 1972 is Minoan Lines doorlopend bezig geweest met het verbeteren van haar...

  • Over Superfast Ferries

    Anek Superfast is een mooie samenwerking tussen Anek Lines en Superfast Ferries. Anek Superfast verzorgt overtochte...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Ancona: