Ferry overtocht naar Patras

Ancona Naar Patras

Ferry overtocht naar Patras
Ancona
Italië overtocht Italië
Patras
Griekenland overtocht Griekenland
Informatie
Maatschappijen: Anek Lines, Minoan Lines, Superfast Ferries
Duur: Vanaf 23 uur

Ferry van Ancona - Patras

Vanaf het vaste land van Italië bent je binnen 24 uur in Griekenland. Een populaire route met de veerboot is van Ancona naar het prachtige Patras. Je reist met Minoan Lines of Anek Lines naar het prachtige Patras.

Altijd dezelfde prijs als de rederij
Snel en persoonlijk Nederlands advies
Klanten beoordelen ons met 4,7 uit 5 sterren

Vaartijden Ancona - Patras

Bijna dagelijks wordt de route Ancona – Patras gevaren door de rederijen Anek Lines en Minoan Lines. Beide rederijen varen in ongeveer 23 uur van Ancona naar Patras. De lange vaartijd betekent gedurende de nacht ook aan boord verblijft. Er zijn verschillende opties om te overnachten aan boord,

Bij Overtocht.nl krijg je altijd persoonlijk advies

Hallo, ik ben Fabiënne ik help u graag bij het vinden van de overtocht die bij uw wensen past. Neem gerust contact met mij op de volgende manieren.

Veelgestelde vragen

Een reservering maken bij ons kan telefonisch en per e-mail. Verder zijn wij ook te bereiken per Whatsapp.

Kijk hier hoe onze boekingsprocedure eruit ziet.

De betaling dient direct naar boeking te worden voldaan. Je ontvangt van ons dan ook de tickets voor jouw overtocht.

Je kan als bestuurder in je voertuig blijven zitten. In de haven zijn er verschillende rijen voor verschillende voertuigen waar je aan mag sluiten. Reis je als voetpassagier dan kan je in de terminal inchecken en aan boord gaan.

Inchecktijden vind je op jouw voucher of ticket. je wordt geacht deze tijden aan te houden. Als je niet bent ingecheckt voor de sluiting van de ‘check-in’ mag je niet mee reizen.

Meer informatie over Ancona – Patras

De overtocht Ancona - Patras

Vaartijden

Faciliteiten aan boord

Ancona - Patras met de camper

Huisdieren mee aan boord

Patras

Jouw overtocht naar Patras boeken?

De overtocht Ancona - Patras

Verbinding tussen Italië en Griekenland: Ancona naar Igoumenitsa De overtocht van Ancona naar Igoumenitsa is een populaire ferryroute die Italië met Griekenland verbindt. Ancona, gelegen aan de oostkust van Italië in de regio Marche, fungeert als het vertrekpunt, terwijl Igoumenitsa zich bevindt aan de noordwestkust van Griekenland, in de regio Epirus. Deze veerbootdienst biedt reizigers een gemakkelijke en schilderachtige manier om tussen deze twee prachtige bestemmingen te reizen.

Handige Reismogelijkheden: Toeristen en Vrachtwagenchauffeurs profiteren De ferryverbinding tussen Ancona en Igoumenitsa is geliefd bij zowel toeristen als vrachtwagenchauffeurs, omdat het een handige en kosteneffectieve manier is om naar Griekenland te reizen. De route wordt bediend door verschillende veerbootmaatschappijen, wat zorgt voor een goede keuze aan vertrektijden en reismogelijkheden.

Comfortabele Overtochten: Voorzieningen en Adembenemende Uitzichten Reizigers kunnen genieten van het comfort en de voorzieningen aan boord van de veerboten, die meestal goed zijn uitgerust met restaurants, bars, winkels en zelfs cabines voor overnachtingen tijdens de langere overtochten. Terwijl de veerboot zich een weg baant door de azuurblauwe wateren van de Adriatische Zee, kunnen passagiers ontspannen en genieten van het adembenemende uitzicht op de kustlijnen van Italië en Griekenland.

Aankomst in Igoumenitsa: Toegangspoort tot de Schoonheid van Epirus De overtocht van Ancona naar Igoumenitsa neemt doorgaans enkele uren tot een hele nacht in beslag, afhankelijk van het type veerboot en de gekozen dienstregeling. Het is raadzaam om vooraf te reserveren, vooral tijdens het hoogseizoen, om zeker te zijn van een plek aan boord. Eenmaal in Igoumenitsa aangekomen, biedt deze havenstad een uitstekende toegangspoort tot de rest van Griekenland en andere nabijgelegen Balkanlanden. De regio Epirus staat bekend om zijn prachtige landschappen, historische bezienswaardigheden en pittoreske kustplaatsen, waardoor het een geweldige bestemming is om te verkennen.

Kortom, de veerboot van Ancona naar Igoumenitsa is een aangename en praktische manier om tussen Italië en Griekenland te reizen, en het biedt reizigers de mogelijkheid om van de ene fascinerende bestemming naar de andere te varen, terwijl ze genieten van het beste dat de Middellandse Zee te bieden heeft.

Vaartijden

Zowel Anek Lines als Minoan Lines vaart bijna elke dag naar Griekenland. De vertrektijden verschillen per dag. De overtocht duurt ongeveer 23 uur. Wil je graag willen weten op welke tijden jouw overtocht kan plaats vinden? Neem dan gerust contact met ons op.

Mocht je deze reis als retour willen afleggen? Bekijk dan ook eens de route van Patras naar Ancona.

Faciliteiten aan boord

Anek Lines
De overtocht naar Griekenland wordt onder andere gevaren door de H/S/F Hellenic Spirit of de H/S/F Olympic Champion. Beide boten beschikken over verschillende restaurants en bars. Het is ook mogelijk om tijdens de overtocht de taxfree winkels te bezoeken. Je kan ook een duik in het zwembad nemen tijdens de overtocht of een gokje wagen bij de gokmachines.

Minoan Lines
De overtocht naar Griekenland wordt onder andere gevaren door de Europa Palace. Beschikt over meerdere restaurants en bars zowel op het binnen als op het buiten dek. In de warmere maanden kan je op het buitendek relaxen bij het zwembad. Daarnaast is er ook een disco aan boord, waar je in de avond een dansje kan doen. En ook kan er op deze boot taxfree worden gewinkeld.

Ancona - Patras met de camper

Anek Lines
Tijdens deze overtocht kan je je eigen vervoersmiddel meenemen naar Griekenland. Ga je bijvoorbeeld op de (brom)fiets, auto met caravan, camper of eventueel te voet? Dat is geen probleem, dat kan allemaal. Ze hebben ook het concept ‘camping on board’ dit houdt in dat je in je eigen camper of caravan kan overnachten op een speciaal deck aan boord.

Minoan Lines
Met Minoan Lines kan je natuurlijk ook je eigen voertuig meenemen op reis. Reis met eigen (brom)fiets, motor, auto met caravan, camper of eventueel te voet. Minoan Lines kent het aanbod ‘Camping all inclusive’, wat betekent dat je overnacht in een hut, maar slechts betaald voor een dekplaats.

Huisdieren mee aan boord

Anek Lines
Het is mogelijk om je huisdier mee te nemen naar Griekenland tijdens deze overtocht. Honden kunnen tijdens de overtocht in de auto blijven of ze kunnen mee naar het dek op het achterschip of in de woonkamer bij het achterschip. Daarnaast is het ook mogelijk om een huisdiervriendelijke hut te boeken of een kennel. Wanneer je camping on board boekt, kan je huisdier uiteraard ook in de camper of caravan verblijven.

Minoan Lines
Het is mogelijk om je huisdier mee te nemen naar Griekenland tijdens deze overtocht. Huisdieren kunnen tijdens de overtocht in een kennel verblijven of in de hut. Er zijn wel maar een gelimiteerd aantal hutten waarin huisdieren mogen verblijven.

Patras

Patras is de op twee na grootste stad van Griekeland. Wanneer je met de auto naar Patras af reist, heb je de mogelijkheid om op jouw eigen gemak Griekenland verder te verkennen. Niet ver van de stad bevindt zich de beroemde Rio-Antirrio brug. Deze brug is de langste tuibrug ter wereld.

Jouw overtocht naar Patras boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Ancona naar Patras zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij je graag van een overzicht van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht? Neem dan gerust contact met ons op middels WhatsApp, door ons te bellen of te mailen. Wij helpen je graag!

Vraag direct een offerte aan

Een offerte aanvragen is gemakkelijk en altijd vrijblijvend.

Andere populaire overtochten

Van Italië overtocht Ancona
Naar Algarije overtocht Durres
Van Overtocht Kroatië Split
Naar Italië overtocht Ancona
Duur:10 uur
Van Italië overtocht Ancona
Naar Overtocht Kroatië Stari Grad
Duur:10 uur
Van Italië overtocht Ancona
Naar Overtocht Kroatië Split
Duur:10 uur
Van Italië overtocht Ancona
Naar Griekenland overtocht Corfu
Duur:15 uur
Van Griekenland overtocht Corfu
Naar Italië overtocht Ancona
Duur:15 uur
Van Griekenland overtocht Igoumenitsa
Naar Italië overtocht Ancona
Duur:17 uur
Van Griekenland overtocht Patras
Naar Italië overtocht Ancona
Duur:23 uur
Van Italië overtocht Venetië
Naar Italië overtocht Ancona
Duur:8 uur
Van Italië overtocht Ancona
Naar Griekenland overtocht Igoumenitsa
Duur:17 uur, 30 minuten

Dit zeiden anderen over Overtocht.nl

4./5

Gemiddelde beoordeling van 78 reviews