Igoumenitsa - Ancona

Prijsopgave

Van Griekenland overtocht Igoumenitsa
Naar Italië overtocht Ancona
Ferry Overtocht Naar Ancona

Ferry van Igoumenitsa – Ancona

Vanuit Griekenland kan je gemakkelijk de boot nemen naar Italië. Met de veerboot van Minoan Lines vaar je binnen een dag van Igoumenitsa naar Ancona. Hiervandaan kan je alle kanten op gaan. Of je nu het noorden of het zuiden van Italië gaat verkennen. De keuze ligt bij jou.

Ook via de maatschappij Aneksuperfast kan je vanuit Igoumenitsa naar Ancona varen. Deze maatschappij heeft ook camping on board.

Vaartijden naar Ancona

Zowel Aneksuperfast als Minoan Lines varen dagelijks naar Italië.  De overtocht vindt normaliter plaats in de nacht.

Wij attenderen je er graag op dat deze overtocht ook retour geboekt kan worden. Hiervoor verwijzen wij je graag naar de route Ancona – Igoumenitsa.

Tijdsduur van de overtocht

De overtocht van Igoumenitsa naar Ancona duurt over het algemeen ongeveer 18 uur. Aangezien dit een nachtelijke overtocht is begrijpen wij het heel goed dat je gedurende de reis gebruik wilt maken van een slaapplek. Om die reden biedt Minoan Lines je, tegen betaling, cabines aan waarin je kunt overnachten.

Aneksuperfast biedt ook camping on board aan. Je verblijft tijdens de overtocht in jouw camper of caravan.

Overige faciliteiten aan boord

Naast de aanwezige cabines is het ook mogelijk om gebruik te maken van de vele aanwezige faciliteiten. Maak gebruik van de internet gelegenheden, ga winkelen in een van de belastingvrije winkels of neem een duik in het zwembad. Er is voor een ieder wat wils aanwezig.

Jouw overtocht naar Ancona boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Igoumenitsa naar Ancona zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij je graag van een overzicht van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht je naderhand nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te bellen of te mailen. Wij helpen je graag verder!

  • Over Anek Lines

    Anek Lines vaart met hun comfortabele ferries tussen de verschillende Griekse eilanden. Voor eiland hoppen bent u bij Anek Lines aan het juiste adres. Anek Lines staat vooral bekend...

  • Over Minoan Lines

    Minoan Lines is een Griekse maatschappij die overtochten voorziet van en naar Italië en Griekenland. Sinds 1972 is Minoan Lines doorlopend bezig geweest met het verbeteren van haar...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Igoumenitsa: