Overtochten Marokko

Bestemmingen

Overtocht Naar Marokko

Overtocht van en naar Marokko

Vertrek met de boot naar Marokko is mogelijk vanaf verschillende havens in Europa. Ook is er voldoende keuze aan aankomsthavens in Marokko. De meeste veerboten naar Marokko vertrekken vanuit havens in Spanje. Maar ook vanuit Frankrijk zijn er mogelijkheden.

Met de auto naar Marokko

Jaarlijks reizen er veel mensen eigen voertuig naar Noord-Afrika. Dat betekent dat zij met de ferry de oversteek maken vanaf Europa. Er zijn vele routes en mogelijkheden beschikbaar, van korte overtochten naar de lange veerdiensten. Overtocht.nl is van alle markten thuis en helpt u graag met het vinden van een geschikte overtocht.

Havens in Marokko

Door het grote aanbod in vertrek- en aankomsthavens is Marokko heel goed bereikbaar per veerboot. Mede daardoor wordt de ferry veel gebruikt als oversteek voor doorreizen naar Noord Afrika. De verschillende mogelijkheden bespreken we hieronder:

De prijs van een overtocht kent veel variabelen. Denk aan het aantal personen, uw vervoersmiddel, het type verblijf aan boord, enzovoort. Onze specialisten berekenen snel de juiste prijs voor u.

Veerboten naar Marokko varen naar de havens Tanger, Ceuta, Al Hoceima, Melilla en Nador.

Wanneer je reist naar Marokko is een geldig paspoort verplicht. Wij verwijzen je naar de ambassade of het consulaat voor de meest recente informatie over de benodigde documenten voor een reis naar Marokko.

Er zijn verschillende overtochten naar Marokko met hele uiteenlopende vaarduren. De kortste overtocht duurt 1 uur en de langste overtocht duurt 48 uur. Er zijn ook boten die tussen de 6 en 10 uur varen om in Marokko aan te komen.

Er varen verschillende rederijen naar Marokko, namelijk: Balearia, Naviera Armas, Trasmediterranea, FRS, Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines en Africa Morocco Link.

Lees hier meer informatie over de huidige Corona-situatie.

Bekijk ook deze mooie overtochten van en naar Marokko:

Overtochten vanuit Spanje

Er zijn genoeg opties om vanuit Spanje te vertrekken met de veerdienst. De meest populaire routes zijn degene die vertrekken vanuit het zuiden van Spanje, denk dan aan de routes Malaga – Melilla, Motril of Almeria naar Nador of Algeciras – Tanger. Dit zijn afvaarten die vaak een korte vaartijd hebben zodat u binnen een paar uurtjes al aan de overkant bent. Ook vertrekt er een veerdienst vanuit Barcelona naar Nador en Tanger met Grandi Navi Veloci, deze afvaart duurt ongeveer 34 uur.

Overtochten vanuit Frankrijk

Vanaf Sete in Frankrijk vaart er 3 maal per week een ferry richting Nador en Tanger, deze route wordt aangeboden door Corsica Linea en CTN. Deze overtocht duurt tussen de 35 en 38 uur, afhankelijk van het seizoen. Verblijf in een hut aan boord is op deze veerboten dan ook zeker aan te raden. Het zorgt ervoor dat u uw reis uitgerust kunt voortzetten.

Veerboot tussen Almeria – Nador

Één van de meest populaire routes is de overtocht Almeria naar Nador. Deze overtocht wordt aangeboden door Trasmediterranea en brengt u met de dagboot binnen 5 uur naar de overkant. Aan boord van de schepen van Trasmediterranea komt u niets tekort, rust uit in een comfortabele cabine of geniet van een maaltijd in één van de restaurants aan boord.

Reizen naar Marokko

Wanneer u besluit om met de auto naar Marokko te reizen, betekent het dat u een lange reis voor de boeg heeft. Zorg daarom dat u goed voorbereid op reis gaat. Een geldige DTP vaccinatie en bescherming tegen Hepatitis A zijn aanbevolen voor reizen naar Marokko. Voor meer praktische informatie verwijzen wij u naar de reiswijzer van ANWB.

Boottickets naar Marokko boeken?

Het enthousiaste team van Overtocht.nl helpt u graag een passende overtocht te kiezen en te reserveren. Neem dan contact met ons op via onze WhatsApp, via 0900 – 6837862 of via de mail.

Maatschappijen

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.