Ferry overtocht naar Tanger

Algeciras Naar Tanger Med.

Ferry overtocht naar Tanger
Algeciras
Overtocht Macedonië Marokko
Tanger Med.
Overtocht Macedonië Marokko
Informatie
Maatschappijen: Trasmediterranea, Balearia, FRS Iberia
Duur: Vanaf 2 uur

Ferry van Algeciras - Tanger Med.

Ben je van plan om met veerboot vanuit Algeciras, Spanje naar Tanger Med. in Marokko te reizen? Deze reis kan gemakkelijk afgelegd worden met de maatschappij Trasmediterranea, Balearia en FRS.

 

Altijd dezelfde prijs als de rederij
Snel en persoonlijk Nederlands advies
Klanten beoordelen ons met 4,7 uit 5 sterren

Vaartijden Algeciras - Tanger Med.

De overtocht Algeciras – Tanger Med wordt elke dag gevaren door meerdere rederijen. De overtocht duurt slechts 2 uur. De rederijen varen allen meerdere keren per dag , dus er is altijd wel een overtocht die past in jouw reisplanning.

Bij Overtocht.nl krijg je altijd persoonlijk advies

Hallo, ik ben Fabiënne ik help u graag bij het vinden van de overtocht die bij uw wensen past. Neem gerust contact met mij op de volgende manieren.

Veelgestelde vragen

Bij prijsopgave kan je een offerte aanvragen. Wij ontvangen van jou de offerteaanvraag en gaan deze verwerken. Wij gaan een passende overtocht en prijs voor je zoeken. Als het mogelijk is kijken wij daarvoor bij verschillende maatschappijen. Heb je vragen over je offerte, speciale wensen of wil je meer advies, neem dan contact op met ons team.

Een reservering maken bij ons kan telefonisch en per e-mail. Verder zijn wij ook te bereiken per Whatsapp.

Kijk hier hoe onze boekingsprocedure eruit ziet.

Inchecktijden vind je op jouw voucher of ticket. je wordt geacht deze tijden aan te houden. Als je niet bent ingecheckt voor de sluiting van de ‘check-in’ mag je niet mee reizen.

Je kan uitgaan dat het ontschepen ca. 30 minuten duurt. Uiteraard is dit afhankelijk van de overtocht en jouw positie aan boord.

Meer informatie over Algeciras – Tanger Med.

Vaartijden

Faciliteiten aan boord

Meer over Tanger Med

Overtocht Algeciras - Tanger Med reserveren?

Vaartijden

De vertrektijden van de rederijen variëren per dag. De rederijen varen meerdere keren per dag. Mocht je graag op de hoogte gesteld willen worden van de vertrektijden. Neem dan gerust contact met ons op. Wij bekijken graag welke tijden er beschikbaar zijn voor jouw gekozen datum van vertrek.

Het is ook mogelijk om deze reis retour af te leggen. Wij verwijzen je dan graag naar de route Tanger Med – Algeciras. 

Faciliteiten aan boord

De overtocht van Algeciras naar Tanger Med. duurt ongeveer 2 uur. Desondanks de korte overtocht zijn er verscheidene faciliteiten aan boord aanwezig die jouw reis zullen verrijken. Geniet bijvoorbeeld van een lekker hapje of drankje met mooi uitzicht op zee.

Meer over Tanger Med

Tanger staat bekend als een van de oudste steden van Marokko en is ook wel de gateway tussen Europa en Afrika. Breng vooral ook eens een bezoek aan de markten en souks. Hier kijkt je je ogen uit. Mocht je met de auto naar Tanger reizen, bezoek dan ook eens de Cape Spartel. Dit punt begeeft zich net buiten de stad en is de plek waar de Atlantische en Mediterraanse zee elkaar ontmoeten.

Overtocht Algeciras - Tanger Med reserveren?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Algeciras naar Tanger Med. zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag!

Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht? Neem dan gerust contact met ons op door ons een WhatsApp te sturen, te mailen of te bellen.

Vraag direct een offerte aan

Een offerte aanvragen is gemakkelijk en altijd vrijblijvend.

Andere populaire overtochten

Van Overtocht Macedonië Tanger Med.
Naar Overtocht Macedonië Algeciras
Duur:3 uur
Van Overtocht Spanje Ceuta
Naar Overtocht Macedonië Algeciras
Duur:1 uur
Van Overtocht Macedonië Algeciras
Naar Overtocht Spanje Ceuta
Duur:1 uur

Dit zeiden anderen over Overtocht.nl

4./5

Gemiddelde beoordeling van 78 reviews