Ferry Overtocht Naar Algeciras

Tanger Med. Naar Algeciras

Ferry Overtocht Naar Algeciras
Tanger Med.
Overtocht Macedonië Marokko
Algeciras
Overtocht Macedonië Marokko
Informatie
Maatschappijen: Trasmediterranea, FRS Iberia
Duur: Vanaf 3 uur

Ferry van Tanger Med. - Algeciras

Met de Spaanse rederij Trasmediterranea vaart u eenvoudig vanuit het continent Afrika naar Spanje. Door op te stappen in de haven van Tanger Med. bent u voordat u het weet in het Spaanse Algeciras. U kunt ook met de maatschappij FRS Iberia varen vanuit Tanger Med.

Vaartijden naar Algeciras

Normaliter vertrekt de maatschappij Trasmediterranea en FRS Iberia een keer per week naar Algeciras. Mocht u graag willen weten op welke dagen en om welke tijden de veerboot vertrekt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken samen met u wat de meest geschikte overtocht is om uw plaats van bestemming te bereiken.

Wij attenderen u er graag op dat deze overtocht ook als retour geboekt kan worden. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de route van Algeciras naar Tanger Med.

Tijdsduur van de overtocht

De tijdsduur van de overtocht duurt ongeveer 2 uur en 30 minuten tot aan 3 uur en 00 minuten. Aan boord van Trasmediterranea en FRS zijn verschillende faciliteiten aanwezig die uw reis aangenamer maken. Vermaak u tijdens de overtocht door gezellig een bordspel te spelen, een heerlijke cocktail of sap te drinken aan de bar of geniet van de zon op het zonnedek.

Meer over Algeciras

Eenmaal aangekomen in Algeciras kunt u op alle gemak Spanje gaan verkennen. Breng bijvoorbeeld eens een bezoek aan Marbella. Marbella is gelegen aan de Costa del Sol. Het is dan ook zeker aan te raden om een bezoek te brengen aan een van de vele stranden. Geniet langs de kustlijn van de gezellige strandbars en zie de zonsondergang vanaf het mooie strand.

Uw overtocht naar Algeciras boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Tanger Med. naar Algeciras zodat u zeker weet dat u de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen u graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij u graag van een overzicht van de totale kosten. Daarnaast ontvangt u van ons ook een tijdsplanning. Zodoende weet u precies hoe uw reis eruit gaat zien.

Mocht u naderhand nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te bellen of te mailen.

Altijd dezelfde prijs als de rederij
Snel en persoonlijk Nederlands advies
Klanten beoordelen ons met 4,7 uit 5 sterren

Vraag direct een offerte aan

Een offerte aanvragen is gemakkelijk en altijd vrijblijvend.

Andere populaire overtochten

Van Overtocht Macedonië Algeciras
Naar Overtocht Macedonië Tanger Med.
Duur:2 uur
Van Overtocht Spanje Motril
Naar Overtocht Macedonië Tanger Med.
Van Overtocht Macedonië Tanger Med.
Naar Overtocht Spanje Motril
Van Overtocht Macedonië Tanger Med.
Naar Overtocht Spanje Malaga
Duur:6 uur
Van Overtocht Macedonië Tanger Med.
Naar Overtocht Spanje Almeria
Van Overtocht Spanje Almeria
Naar Overtocht Macedonië Tanger Med.
Van Overtocht Spanje Malaga
Naar Overtocht Macedonië Tanger Med.
Duur:6 uur

Dit zeiden anderen over Overtocht.nl

4./5

Gemiddelde beoordeling van 78 reviews