Kiel - Oslo

Prijsopgave

        
Van Overtocht vanaf Duitsland Kiel
Naar Noorwegen Overtocht Oslo

Ferry van Kiel – Oslo

Vanuit Nederland bent u binnen 5 tot 6 uur rijden in Kiel, Duitsland. Hiervandaan vertrekt de veerboot naar Oslo, Noorwegen. Deze reis wordt afgelegd door de maatschappij Color Line.

Vaartijden naar Oslo

De ferry van Color Line vaart eenmaal daags naar het Noorse Oslo. Vanaf januari tot en met december vertrekt de veerboot om 14:00 uur. U heeft ook de mogelijkheid om deze overtocht als retour te boeken. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de route van Oslo naar Kiel.

Tijdsduur van de overtocht

De overtocht van Kiel naar Oslo duurt ongeveer 20 uur en. Gedurende deze reis heeft u de mogelijkheid om van vele faciliteiten aan boord gebruik te maken. Daarnaast is het zeer begrijpelijk dat u tijdens uw nachtelijke overtocht wilt rusten. Daarom biedt Color Line u hutten aan waarin u comfortabel kan verblijven. Zodoende komt u uitgerust aan op de plaats van uw bestemming. In dit geval Oslo.

Overige faciliteiten aan boord

Aan boord van de ferries van Color Line bevinden zich nog vele meer faciliteiten die uw reis een stuk aangenamer zullen maken. Geniet van een ruim aanbod aan eetgelegenheden, ga winkelen in een van de vele winkels of bezoek de show lounge. Voor kinderen is er onder andere een waterpark aanwezig. Daarnaast kunnen zij zich vermaken in Teen’s Plaza of Adventure Planet.

Uw overtocht naar Oslo boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Kiel naar Oslo zodat u zeker weet dat u de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen u graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij u graag van een overzicht van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht of een van onze overige overtochten? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te mailen of te bellen.

        
  • Over Color Line

    Color Line is de grootste cruise- en veerbootrederij in Noorwegen en behoort tevens tot de meest toonaangevende rederijen in Europa. De welbekende maatschappij biedt veerbootverbind...

        

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

        

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Kiel: