Overtochten Duitsland

Bestemmingen

Ferry Vanaf Duitsland

Overtocht van en naar Duitsland

Er zijn vele mogelijkheden om met de boot van en naar Duitsland te gaan. Zo is het bijvoorbeeld een startpunt voor overtochten naar het prachtige Scandinavië. Er bestaan korte overtochten naar Zweden en Denemarken of bijvoorbeeld naar het Deense eiland Bornholm. Aan boord van de ferry’s is veel te beleven en het is echt genieten om zo te reizen. Een langere overtocht naar Zweden of Noorwegen is daarom helemaal niet erg!

Of je nu met de auto, de motor, caravan of camper de oversteek gaat maken, het kan allemaal. Overtocht.nl boekt voor jou de ferry die bij jouw wensen past.

Met de boot van Duitsland naar Zweden

Veel van de overtochten vanuit Duitsland zijn gericht op Zweden. Zo kan je bijvoorbeeld vanuit Rostock naar Denemarken varen, of  vanuit Rostock naar Gedser. Met de ferry naar naar Trelleborg in Zweden kan ook vanuit Rostock.

Er wordt veel gebruik gemaakt van de ferry van Puttgarden naar Rödby. Vanuit Rödby kan je dan weer een stuk over land rijden naar Helsingor en vanuit Helsingor kan er naar Helsingborg gevaren worden. Twee korte overtochten en je reist van Duitsland via Denemarken naar Zweden.

Met de ferry van Travemunde naar Trelleborg

Er wordt ook veel gevaren vanuit Rostock of Travemunde naar Trelleborg. Met deze ferry kan je zowel overdag als in de nacht varen. Als je ‘s nachts vaart verblijf je in een hut. Er zijn verschillende hutten te boeken aan boord van deze schepen. Een binnenhut zonder raam, wèl een hut met een raam of zelfs een luxe suite, zeg het maar!

De langstdurende ferry vanuit Duitsland gaat naar Noorwegen. De boot van Kiel naar Oslo is een ware belevenis en mede daarom zeer populair. Er is van alles te doen aan boord van deze ferry, er is zelfs een zwembad. Ook is er veel entertainment en verschillende restaurants waar je heerlijk kunt dineren en ontbijten. Wist je dat je vanaf Oslo prima een bezoek kunt brengen aan de Noorse Fjorden?

 

Er zijn verschillende overtochten vanuit Duitsland. De kortste overtocht is vanuit Duitsland naar Denemarken, deze duurt slechts 45 minuten. De langste overtocht vanuit Duitsland is van Kiel naar Oslo. De vaartijd van deze overtocht is 20 uur.

De overtochten vanuit Duitsland starten vanuit Rostock, Travemunde, Puttgarden of Kiel.

De meeste rederijen hanteren flexibele tarieven. Dit zijn vanaf prijzen, afhankelijk van het tijdstip van boeken en de beschikbaarheid aan boord. Een kortere overtocht is goedkoper dan een langere overtocht. Ook het vervoermiddel waarmee je reist speelt mee in de prijs.

Een geldig paspoort of identiteitskaart

Er gaan overtochten vanuit Duitsland vanaf Rostock, Travemunde, Puttgarden en Kiel

Op dit moment kan informatie omtrent het reizen naar een bepaald land snel wijzigen. Voor meest recente informatie verwijzen wij je graag naar ANWB reiswijzer Deze pagina wordt aangepast op de datum dat de wijzigingen ingaan en niet op het moment van aankondiging. Het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken kan afwijken van de bepalingen van het desbetreffende vakantieland. Als u de website van de ANWB opent en naar het land van uw reisvoorkeur gaat, vindt u ook een link naar de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Bekijk ook deze mooie overtochten van en naar Duitsland:

Maatschappijen vanuit Duitsland naar Scandinavië

TT line, Scandlines en Color Line zijn rederijen die dagelijks vanuit Duitsland naar Zweden, Denemarken en Noorwegen varen per Ferry. De kortste overtocht duurt slechts 45 minuten naar Denemarken. Misschien iets verder rijden maar het voordeel is wel dat je dan maar een korte overtocht heeft en dus ook geen hut hoeft te reserveren. Dit scheelt weer in de kosten. De rederijen die vanaf Duitsland varen zijn goede rederijen.

Alles aan boord van de ferry is keurig netjes in orde. Je zult de tijd van jouw leven hebben, wij wensen je een goede reis! Voor de meest up-to-date informatie betreffende corona verwijzen wij je graag naar de ANWB reiswijzer

Overtocht boeken?

Het enthousiaste team van Overtocht.nl helpt je graag een passende overtocht te kiezen en te reserveren. Wil je toch een afvaart aanpassen, omboeken of bijboeken? Neem dan contact met ons op via onze Whatsapp, via 0900 – 6837862 of via de mail.

Maatschappijen

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.