Puttgarden - Rodby

Prijsopgave

Van Overtocht vanaf Duitsland Puttgarden
Naar Overtocht Denemarken Rodby
Ferry overtocht naar Rødby

Ferry van Puttgarden – Rødby

Vanuit Nederland ben je in 6 uur rijden met de auto in Puttgarden, Duitsland. Vanuit hier maak je eenvoudig de overtocht van Puttgarden naar Rødby, Denemarken. Deze route wordt afgelegd met Scandlines.

Vaartijden naar Rødby

Scandlines vaart het gehele jaar door naar Rødby. Om 00:15 uur vertrekt de eerste veerboot naar Denemarken. Vervolgens vertrekt er elke 30 minuten een ferry. De laatste veerboot vertrekt om 23:45 uur. Er is dus altijd een reis die aansluit op jouw tijdsplanning.

Het is ook mogelijk om deze overtocht retour te boeken. Hiervoor verwijzen wij je graag naar de route Rødby – Puttgarden.

Tijdsduur van de overtocht

De overtocht heeft een tijdsduur van 45 minuten. Gedurende deze reis heb je de mogelijkheid om een van de eetgelegenheden te bezoeken welke aanwezig zijn aan boord. Drink bijvoorbeeld een lekker kopje koffie in Berlin Coffee House. Daarnaast is het ook mogelijk om het zonnedek te bezoeken of in een van de winkels te shoppen.

Meer over Rødby

Rødby staat veelal bekend als havenplaats van waaruit veel mensen Denemarken per auto verder verkennen. Breng in Denemarken eens een bezoek aan de oudste stad van het land, Ribe. Het oude middeleeuwse centrum haalt de historische sfeer helemaal naar het heden. Ook vind je in Denemarken het oudste pretpark ter wereld. Vlak buiten de hoofdstad Kopenhagen bevindt zich Dyrehavenbakken. Dit pretpark is zeker een bezoek waard!

Jouw overtocht naar Rødby boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Puttgarden naar Rødby zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij je graag van een overzicht van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht of een van onze overige overtochten? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te bellen of te mailen.

  • Over Scandlines

    De ferrymaatschappij Scandlines staat voor de historische samenwerking tussen Denemarken, Sweden en Duitsland. Met in totaal 6 hybride ferries varend op de Puttgarden-Rødby  en Ro...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Puttgarden: