Puttgarden - Rodby

Prijsopgave

        
Van Overtocht vanaf Duitsland Puttgarden
Naar Overtocht Denemarken Rodby

Ferry van Puttgarden – Rødby

Vanuit Nederland bent u in 6 uur rijden met de auto in Puttgarden, Duitsland. Vanuit hier maakt u eenvoudig de overtocht van Puttgarden naar Rødby, Denemarken. Deze route wordt afgelegd met Scandlines.

Vaartijden naar Rødby

Scandlines vaart het gehele jaar door naar Rødby. Om 00:15 uur vertrekt de eerste veerboot naar Denemarken. Vervolgens vertrekt er elke 30 minuten een ferry. De laatste veerboot vertrekt om 23:45 uur. Er is dus altijd een reis die aansluit op uw tijdsplanning.

Het is ook mogelijk om deze overtocht retour te boeken. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de route Rødby – Puttgarden.

Tijdsduur van de overtocht

De overtocht heeft een tijdsduur van 45 minuten. Gedurende deze reis heeft u de mogelijkheid om een van de eetgelegenheden te bezoeken welke aanwezig zijn aan boord. Drink bijvoorbeeld een lekker kopje koffie in Berlin Coffee House. Daarnaast is het ook mogelijk om het zonnedek te bezoeken of in een van de winkels te shoppen.

Meer over Rødby

Rødby staat veelal bekend als havenplaats van waaruit veel mensen Denemarken per auto verder verkennen. Breng in Denemarken eens een bezoek aan de oudste stad van het land, Ribe. Het oude middeleeuwse centrum haalt de historische sfeer helemaal naar het heden. Ook vindt u in Denemarken het oudste pretpark ter wereld. Vlak buiten de hoofdstad Kopenhagen bevindt zich Dyrehavenbakken. Dit pretpark is zeker een bezoek waard!

Uw overtocht naar Rødby boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Puttgarden naar Rødby zodat u zeker weet dat u de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen u graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij u graag van een overzicht van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht of een van onze overige overtochten? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te bellen of te mailen.

        
  • Over Scandlines

    De ferry Scandlines staat symbool voor de historische samenwerking tussen Denemarken en Duitsland. In 2019 vervoerde ScandLines 7,2 miljoen passagiers, 1,7 miljoen auto’s en 7...

        

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

        

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Puttgarden: