Hirtshals - Kristiansand

Prijsopgave

Van Overtocht Denemarken Hirtshals
Naar Noorwegen Overtocht Kristiansand
Ferry Overtocht Kristiansand

Ferry van Hirtshals – Kristiansand

Om vanuit Denemarken naar Noorwegen te komen kan je de ferry vanuit Hirtshals naar Kristiansand nemen. Deze overtocht wordt uitgevoerd door de maatschappijen Fjord Line en Color Line. Vanuit Kristiansand kan je op alle gemak Noorwegen verkennen.

Vaartijden

De ferries van Fjord Line en Color Line hebben beiden hun eigen vaartijden. Zo vertrekt de veerboot van Fjord Line 3 keer per dag en de ferry van Color Line 14 keer in de week. De vertrektijden verschillen per maatschappij. Mocht je willen weten welke tijden de ferries varen, neem dan gerust contact met ons op. Wij bekijken graag welke tijden er beschikbaar zijn voor jouw gekozen datum.

Je kunt deze reis ook als retour afleggen. Wij verwijzen je dan ook graag naar de overtocht vanuit Kristiansand naar Hirtshals.

Tijdsduur

De tijdsduur van de overtocht verschilt per maatschappij. Mocht je de reis willen maken met Color Line dan betreft de tijdsduur 3 uur en 15 minuten. Met Fjord Line ben je binnen 2 uur en 15 minuten in Kristiansand.

Ferries van Color Line en Fjord Line

Je vaart met de ferries SuperSpeed 1 of HSC Fjord FSTR naar Kristiansand in Noorwegen. Aan boord van beide schepen vind je vele faciliteiten die jouw reis zullen verrijken. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke maaltijd, de tax-free winkels of een kopje koffie in het café.

Jouw overtocht boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Hirtshals naar Kristiansand zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag ontvang je van ons direct jouw totaalprijs en planning.

Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot deze of een van onze overige overtochten, neem dan gerust contact met ons op door te mailen of te bellen.

  • Over Fjord Line

    Fjord Line is opgericht in 1993 en vaart met 4 luxe schepen. Het is de ideale maatschappij om met de auto naar Noorwegen te gaan. Vaar vanuit Hirtshals in stijl naar het prachtige f...

  • Over Color Line

    Color Line is de grootste cruise- en veerbootrederij in Noorwegen en behoort tevens tot de meest toonaangevende rederijen in Europa. De welbekende maatschappij biedt veerbootverbind...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Hirtshals: