Hirtshals - Kristiansand

Prijsopgave

        
Van Overtocht Denemarken Hirtshals
Naar Noorwegen Overtocht Kristiansand

Ferry van Hirtshals – Kristiansand

Om vanuit Denemarken naar Noorwegen te komen kunt u de ferry vanuit Hirtshals naar Kristiansand nemen. Deze overtocht wordt uitgevoerd door de maatschappijen Fjord Line en Color Line. Vanuit Kristiansand kunt u op alle gemak Noorwegen verkennen.

Vaartijden

De ferries van Fjord Line en Color Line hebben beide hun eigen vaartijden. Zo vertrekt de veerboot van Fjord Line 3 keer per dag en de ferry van Color Line 14 keer in de week. De vertrektijden verschillen per maatschappij. Mocht u willen weten welke tijden de ferries varen, neem dan gerust contact met ons op. Wij bekijken graag welke tijden er beschikbaar zijn voor uw gekozen datum.

U kunt deze reis ook als retour afleggen. Wij verwijzen u dan ook graag naar de overtocht vanuit Kristiansand naar Hirtshals.

Tijdsduur

De tijdsduur van de overtocht verschilt per maatschappij. Mocht u de reis willen maken met Color Line dan betreft de tijdsduur 3 uur en 15 minuten. Met Fjord Line bent u binnen 2 uur en 15 minuten in Kristiansand.

Ferries van Color Line en Fjord Line

U vaart met de ferries SuperSpeed 1 of HSC Fjord FSTR naar Kristiansand in Noorwegen. Aan boord van beide schepen vind u vele faciliteiten die uw reis zullen verrijken. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke maaltijd, de tax-free winkels of een kopje koffie in het café.

Uw overtocht boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Hirtshals naar Kristiansand zodat u zeker weet dat u de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen u graag! Via onderstaande offerte aanvraag ontvangt u van ons direct uw totaalprijs en planning.

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot deze of een van onze overige overtochten, neem dan gerust contact met ons op door te mailen of te bellen.

        
  • Over Fjord Line

    Fjord Line is opgericht in 1993 en vaart met 4 luxe schepen. Het is de ideale maatschappij om met de auto naar Noorwegen te gaan. Vaar vanuit Hirtshals in stijl naar het prachtige f...

  • Over Color Line

    Color Line is de grootste cruise- en veerbootrederij in Noorwegen en behoort tevens tot de meest toonaangevende rederijen in Europa. De welbekende maatschappij biedt veerbootverbind...

        

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

        

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Hirtshals: