Kristiansand - Hirtshals

Prijsopgave

Van Noorwegen Overtocht Kristiansand
Naar Overtocht Denemarken Hirtshals
Ferry Kristiansand Hirtshals

Ferry van Kristiansand – Hirtshals

De ferry van Kristiansand naar Hirtshals is de snelste route om van Noorwegen naar Denemarken te komen. Vanuit het zuiden van Noorwegen vertrek je met de ferry naar het noorden van Denemarken. Daar kan je eenvoudig jouw reis voortzetten om zo het prachtige Denemarken te verkennen.

Vaartijden

Deze overtocht van Kristiansand naar Hirtshals wordt elke dag meerdere keren gevaren. De tijden van vertrek variëren per dag. Mocht je de tijden willen weten, dan zoeken wij deze graag voor je uit.

Wil je liever de overtocht boeken in tegenovergestelde richting, bekijk dan hier de route van Hirtshals naar Kristiansand.

Duur van deze overtocht

De overtocht wordt gemaakt met de maatschappijen Fjord Line of Color Line. De overtocht met Fjord Line duurt ongeveer 2 uur en 15 minuten. Vaar je met Color Line dan duurt de overtocht 3 uur en 15 minuten. Je rijdt met de auto eenvoudig de ferrie op en staat binnen no-time aan de andere kant.

Ferries naar Hirtshals

Met de HSC Fjord FSTR van Fjord Line vaar je binnen een recordtijd vanuit Kristiansand naar Hirtshals. Deze ferry vaart vanaf eind april tot aan begin september. Vaar je liever met Color Line? Dan begint jouw reis aan boord van de SuperSpeed 1. De schepen zijn beide uitgerust met een voordelige tax free winkel, restaurants en swingende entertainment. Je hoeft jezelf dus niet te vervelen tijdens jouw overtocht.

Kristiansand naar Hirtshals boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Kristiansand naar Hirtshals zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte-aanvraag ontvang je direct jouw totaalprijs en planning.

Mocht je vragen hebben met betrekking tot deze reis of een andere reis, dan kan je ook altijd contact met ons opnemen door ons te mailen of te bellen.

  • Over Fjord Line

    Fjord Line is opgericht in 1993 en vaart met 4 luxe schepen. Het is de ideale maatschappij om met de auto naar Noorwegen te gaan. Vaar vanuit Hirtshals in stijl naar het prachtige f...

  • Over Color Line

    Color Line is de grootste cruise- en veerbootrederij in Noorwegen en behoort tevens tot de meest toonaangevende rederijen in Europa. De welbekende maatschappij biedt veerbootverbind...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Kristiansand: