Fjord Line

Maatschappij

Meer informatie over Fjord Line

Fjord Line is opgericht in 1993 en vaart met 4 luxe schepen. Het is de ideale maatschappij om met de auto naar Noorwegen te gaan. Vaar vanuit Hirtshals in stijl naar het prachtige fjordengebied in Noorwegen of kies voor een snelle overtocht naar het zuiden van het land. De schepen van Fjord Line zijn uitgerust met een voordelige tax free winkel, restaurants en swingende entertainment. Ook kunt u gebruik maken van Fjord Lines comfortabele hutten.

Fjord Line overtochten naar Noorwegen

Met de ferries van Fjord Line vaart u eenvoudig vanuit Denemarken naar verschillende bestemmingen in Noorwegen. De meeste boten varen uit vanuit de haven van Hirtshals.

Fjord Line routes vanuit Hirtshals

De ferry van Fjord Line vaart vanaf Hirtshals in Denemarken naar 5 verschillende bestemmingen in Noorwegen: Kristiansand, Langesund (Oslo), Stavanger, Bergen en Larvik. Ook biedt zij twee routes aan vanuit Langesund naar de westkust van Noorwegen; de havenplaatsen Bergen en Stavanger. Tot slot is het ook mogelijk om vanuit Hirtshals de ferry te nemen naar Torshaven (Faroer eilanden) en Seydisfjordur (IJsland).

Op vakantie met Fjord Line

Met de auto naar Noorwegen staat garant voor een prachtige vakantie. Maar wat dacht u ervan om met de caravan of camper te gaan? Ook hier biedt Fjord Line uitstekende mogelijkheden. Kamperen in Noorwegen is genieten van een prachtig landschap en ontspanning. Het land biedt ook genoeg recreatie mogelijkheden zoals vissen, wandelen, raften en mountainbiken. Kortom, een vakantie om nooit te vergeten.

Met Fjord Line naar Zweden

Met de nieuwe ferry en regelmatige vertrektijden tussen Strömstad en Sandefjord, biedt MS Oslofjord een heerlijke maaltijd en 1800 vierkante meter aan winkelplezier. Aan boord vindt u tevens veel zitruimte. Zodoende biedt het schip gedurende de overtocht plaats aan 1350 passagiers en 370 auto’s. De overtocht duurt gemiddeld 2 uur en 30 minuten.

Het vervoer van huisdieren is toegestaan. Huisdieren dienen tijdens de overtocht te verblijven in:
Hirtshals – Kristiansand: in uw voertuig
Hirtshals – Langesund: in uw voertuig of in de hondenkennel
Hirtshals – Stavanger/Bergen: in de hondenkennel
Strömstad – Sandefjord: in uw voertuig

Het autodek is tijdens de overtocht vergrendeld. Toezicht tijdens de overtocht kan geregeld worden met de bemanning aan boord maar houdt er rekening mee dat dit niet altijd mogelijk is. Dieren zijn niet toegestaan in alle openbare ruimtes. De enige uitzondering betreft uw voertuig of de hondenkennel.

De kosten voor het vervoer van huisdieren zijn: Huisdieren in kennel ca. € 12,- per enkele reis per huisdier. Huisdieren in auto ca. € 6,- per enkele reis per huisdier.

Blindengeleidenhond
MS Stavangerfjord/MS Bergensfjord: Blindengeleidenhonden zijn toegestaan in de meeste gebieden aan boord. Capaciteit voor blindengeleidehonden is beperkt.
MS Oslofjord: Blindengeleidehonden zijn toegestaan in alle openbare ruimtes.

Vervoer van levende dieren is op eigen risico van de eigenaar. Let op: er zijn aparte regels voor de invoer van dieren. Dieren vereisen aparte reisdocumenten bij reizen naar / vanuit EU / EER-landen. Neem contact op met een dierenarts voor meer informatie

FLEX TARIEF:
De volgende voorwaarden zijn van toepassing in het geval van wijzigen of annuleren van uw reservering:

Annuleren:
Bij annuleren wordt het volgende in rekening gebracht:
– Van 14 dagen tot 24 uur voor vertrek 25% van de reissom
– Op de dag van vertrek of bij no show 100% van de reissom
Bij het annuleren van uw overtocht zullen de reserveringskosten en taxen niet vergoed worden.

Wijzigen:
– Toegestaan tot 24 uur voor vertrek
– € 25,- per wijziging + eventuele tariefsverhogingen, er wordt geen restitutie verleend indien u wijzigt naar een voordeligere afvaart.

Vervoer van commerciële goederen is niet toegestaan

Nodig om te reserveren bij deze maatschappij:
Voornaam, achternaam, geboortedatum en paspoortnummers van alle passagiers.
06-Nummer en kenteken van het voertuig.

De betaling na een definitieve reservering:
Het volledige bedrag dient direct voldaan te worden.

 • HSC Fjord Cat

  Type schip:

  Maximale aantal voertuigen:

  Maximale aantal passagiers:

 • MS Oslofjord

  Type schip:

  Maximale aantal voertuigen:

  Maximale aantal passagiers:

 • MS Stavangerfjord

  Type schip: Ferry

  Maximale aantal voertuigen: 600

  Maximale aantal passagiers: 1500

 • MS Bergenfjord

  Type schip:

  Maximale aantal voertuigen:

  Maximale aantal passagiers:

Bekijk de overtochten van Fjord Line:

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.