Hirtshals - Bergen

Prijsopgave

Van Overtocht Denemarken Hirtshals
Naar Noorwegen Overtocht Bergen
Ferry overtocht Hirtshals

Ferry van Hirtshals – Bergen

Ben je klaar voor jouw volgende reis? Vanuit Hirtshals, Denemarken reis je met Fjord Line gemakkelijk naar de Noorse stad Bergen.

Vaartijden naar Bergen

Vanuit Hirtshals vaart er dagelijks een veerboot naar Bergen. Gedurende deze overtocht wordt er nog een stop gemaakt in Stavanger. Na deze stop wordt de reis voortgezet langs de spectaculaire westkust naar de eindbestemming. De veerboot vanuit Hirtshals vertrekt dagelijks rond 20:00 uur.

Je hebt ook de mogelijkheid om deze reis retour te boeken. Hiervoor verwijzen wij je graag naar de overtocht vanuit Bergen naar Hirtshals.

Tijdsduur van de overtocht

De gehele overtocht duurt ongeveer 16 uur en 30 minuten. Tijdens deze overtocht heb je de mogelijkheid om aan boord van de MS Stavangerfjord en MS Bergensfjord gebruik te maken van verschillende faciliteiten. Aan boord kan je genieten van een heerlijk gerecht, shoppen in de taxfree winkel of jezelf vermaken middels de verschillende entertainment mogelijkheden. Daarnaast is het ook mogelijk om te overnachten in een cabine, zodat je uitgerust arriveert op de plaats van bestemming.

Meer over Bergen

Bergen is de op één na grootste stad van Noorwegen en telde in 2015 ongeveer 275.000 inwoners. Deze stad staat ook wel bekend als vertrekpunt van een tocht naar de Noorse fjorden. Voordat je jouw reis voortzet raden wij je zeker aan om de berg Floyen of Ulriken te bezoeken. Vanaf hier heb je een prachtig zicht over de Noorse stad.

Jouw overtocht boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Hirtshals naar Bergen zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij je graag van een overzicht van de totale kosten. Daarnaast ontvang je van ons ook een tijdsplanning.

Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te bellen of te mailen.

  • Over Fjord Line

    Fjord Line is opgericht in 1993 en vaart met 4 luxe schepen. Het is de ideale maatschappij om met de auto naar Noorwegen te gaan. Vaar vanuit Hirtshals in stijl naar het prachtige f...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Hirtshals: