Hirtshals - Torshavn

Prijsopgave

Van Overtocht Denemarken Hirtshals
Naar Overtocht Denemarken Torshavn

Ferry van Hirtshals – Torshavn (Faroër eilanden)

Met de veerboot van Hirtshals naar Torshavn (Faroër eilanden)? Dat kan eenvoudig met Smyril Line. De overtocht duurt ongeveer 38 uur.
Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Hirtshals naar Torshavn (Faroër eilanden) zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag!

  • Over Smyril Line

    De Smyril line is in 1982 opgericht. Ze varen vanuit Denemarken (Hirtshals) naar de Færøer Eilanden (Torshavn) en IJsland (Seydisfjordur).

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Hirtshals: