Overtochten Sardinië (IT)

Bestemmingen

Boot Naar Sardinië

Overtocht van en naar Sardinië (IT)

Met je auto op de boot naar Sardinië? Uitstekende keuze! Het is een heerlijk stukje tropisch Europa. De witte zandstranden en de blauwe zee staan in schril contrast met het ruige, dorre binnenland. Avonturiers zullen zich aangetrokken voelen tot het bergachtige binnenland met zijn snelstromende riviertjes en verscholen liggende schilderachtige dorpjes. Zonaanbidders kunnen terecht aan de Costa Smeralda, de mooiste kust van Europa en volgens sommigen zelfs van de wereld! Kortom met de ferry naar Sardinië is een uitstekende manier om het eiland te verkennen!

Ferry naar Sardinië reserveren?

Het enthousiaste team van Overtocht.nl zit voor je klaar om jouw wensen om te zetten in een mooie reis. Neem contact met ons op via onze Whatsapp, via 0900 – 6837862 of via de mail.

De munteenheid is de Euro (EUR).

Een geldig paspoort of een geldige Nederlandse identiteitskaart, dit geldt ook voor meereizende kinderen.

Bekijk ook deze mooie overtochten van en naar Sardinië (IT):

Met de boot van Frankrijk of Italië naar Sardinië

Er zijn 2 mogelijkheden om naar Sardinië te varen, je kan de ferry nemen vanuit Frankrijk of Italië. Beide mogelijkheden zijn heel goed te doen.

Met de ferry vanuit Frankrijk

Je kan op meerdere Franse bestemmingen de boot naar Sardinië nemen. Vanaf het vaste land zijn dat de havens van Marseille, Nice en Toulon. Vanaf bloemeneiland Corsica kan je ook de oversteek wagen, dus een combinatie tussen deze geweldige eilanden is al snel gemaakt! Vanuit het prachtige Marseille neem je de nachtboot. Op deze ferry zijn prachtige hutten waarin je kan verblijven. Ook vanuit Toulon wordt er vaak ‘s nachts gevaren met de ferry, maar deze overtocht kan je ook overdag beleven. Vanuit Nice wordt er vaak overdag gevaren, dit is de kortste overtocht vanuit Frankrijk naar Sardinië. Wij zien je aanvraag graag tegemoet.

Vanaf Italië naar Sardinië

Het vaste land van Italië bied je de ferry aan vanaf o.a. Livorno, Genua, Civitavecchia (vlakbij Rome) en Napels. Je kan dus ook hier meerdere bestemmingen combineren en uiteindelijk één van de heerlijkste Italiaanse eilanden bezoeken! De overtochten vanuit Livorno zijn erg populair. De overtocht vanuit Livorno naar Sardinië is erg gunstig qua tarief.

De ferry vanuit Genua naar Sardinië wordt ook vaak gevaren. Wist je dat we ook overtochten aanbieden vanuit Civitavecchia naar Sardinië? Deze haven bevindt zich vlakbij Rome.

De kortste overtocht vanaf het vaste land naar Sardinië is de boot van  Piombino naar Olbia. In slechts 5 uur tijd bereikt u het eiland al. Officieel vind je de kortste route vanaf Corsica, deze duurt namelijk maar een uurtje. Hoe leuk is het om vanuit Italië zowel Corsica als Sardinië aan te doen. Wij zien je aanvraag graag tegemoet!

 

Aangeboden rederijen naar Sardinië

Veel geboekte rederijen naar deze heerlijke bestemming zijn o.a. Corsica Sardinia Ferries, Moby Lines, Grimaldi en Grandi Navi Veloci.  Er zijn per dag meerdere afvaarten vanuit verschillende havens naar Sardinië. Er is dus altijd wel een passende overtocht voor je te vinden. Overtocht.nl vergelijkt de rederijen met elkaar en zoekt de goedkoopste of beste mogelijkheid voor je uit!

Aan boord van de ferry’s

Aan boord van de ferry’s naar Frankrijk en Italië zijn er genoeg faciliteiten. Op deze zuidelijke overtochten is er op vrijwel op alle boten een zwembad aanwezig. Heerlijk een duik nemen terwijl je vaart en geniet van de zon. Heerlijk toch! Terwijl je lekker bruin wordt vaar je naar het mooie Sardinië. Je auto, caravan of camper vaart met je mee, zodat je hier weer volop gebruik van kunt maken op het eiland Sardinië. Nog een belangrijk punt, zijn de restaurants aan boord. Je kan hier genieten van heerlijke vers bereide maaltijden door de koks aan boord.

Hutten aan boord van de ferry

Hoe handig is het, terwijl je slaapt kom je aan op de plaats van bestemming. De volgende ochtend ben je heerlijk uitgerust om je reis voort te zetten naar Sardinië. Dit is echt een groot voordeel van een overtocht. Er zijn verschillende hutten. Kies je voor een buitenhut dan heb je een raam. Sommige vinden het zonde om een luxe hut te boeken terwijl ze slapen, dan kan je kiezen voor een (goedkopere) binnenhut. Houd je van iets meer luxe dan kiest u voor een luxe hut met extra zitje. Er zijn zoveel mogelijkheden. Wij helpen je graag om de hut die bij je past te vinden.

Goed om te weten

Het is altijd goed om in de gaten te houden wat de huidige maatregelen zijn omtrent reizen. Wij verwijzen je daarom graag naar de website van de ANWB waar u de meest actuele informatie, per land, terug kunt vinden.

Maatschappijen

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.