Nice

Haveninformatie

Met de ferry naar Nice

Overtochten vanuit Nice

Wilt u met de ferry van Nice naar Bastia? Of naar een van de vele andere bestemmingen? Vanaf Nice bent u al in 4 uur op Corsica. Ook zijn er mogelijkheden om vanuit Nice naar Sardinië te varen.

Met de ferry vanuit Nice naar Corsica

Als u op zoek bent naar een geschikte overtocht vanuit Nice naar Corsica zijn er meerdere mogelijkheden naar verschillende havens op Corsica. De overtochten zijn veelal overdags gepland, maar in het hoogseizoen worden er ook vaak nachtafvaarten aangeboden. Zodoende zit er voor elke reis wel een geschikte vaart tussen.

Ferry Nice – Bastia

De overtocht van Nice naar Bastia wordt aangeboden door Corsica Sardinia Ferries en brengt u binnen 5 uur op plaats van bestemming. De overtocht vanuit de haven is al uitje op zich. Als u de haven verlaat heeft u een prachtig uitzicht op de oude haven en stad van Nice. Een goed begin van uw vakantie!

Ferry Nice – Ile Rousse en Calvi

Ook de overtocht vanuit Nice naar Ile Rousse is erg geliefd onder reizigers. Het oude vissersdorpje is een aanrader om even te bezoeken wanneer u met de boot aankomt. Ook ligt Ile Rousse dichtbij Calvi. Ook hier komen vele veerboten aan. Calvi heeft een eigen vliegveld en is daardoor een populaire en levendige plaats. De overtocht naar Calvi vaart gemiddeld 3x per week net als de route naar Ile Rousse.

Ferry Nice – Ajaccio

De route tussen Nice en Ajaccio is een veelgebruikte overtocht om wat meer in het noorden van het eiland aan te varen. In het hoogseizoen wordt er wel tot 2x per dag gevaren. Dus er is altijd wel een vertrektijd te vinden die past bij uw reisschema. Eenmaal aangekomen in de hoofdstad van Corsica vindt u hier pastelkleuren geschilderde huisjes, een heerlijk zonovergoten klimaat en vele bezienswaardigheden.

Ferry Nice – Porto Vecchio

Een nieuwe route in het assortiment van Corsica Sardinia Ferries is naar Porto Vecchio. Deze nachtboot vaart een aantal keer per week naar het prachtige Porto Vecchio, een idyllisch stadje dat bekend staat om zijn mooie baai met prachtige stranden. Het fijne van reizen met een nachtboot is dat u de volgende ochtend uitgerust aankomt op plaats van bestemming.

Met de ferry vanuit vanuit Nice naar Sardinië

Als u vanuit Nice naar Sardinië wilt reizen, dan is er momenteel maar 1 route mogelijk: Nice – Golfo Aranci, deze route wordt als nachtboot aangeboden. Gelukkig hoeft u zich aan boord van de schepen van Corsica Sardinia Ferries geen moment te vervelen, er zijn verschillende restaurant en cafés en wanneer u met kinderen reist is er ook vermaak in de vorm van een kleine indoor speeltuin.

Belangrijke informatie

Het is altijd goed om in de gaten te houden wat de huidige maatregelen zijn omtrent reizen naar het buitenland. Wij verwijzen u daarom graag naar de reiswijzer van de ANWB waar u de meest actuele informatie, per land, terug kunt vinden.

Klaar voor uw reis?

Het enthousiaste team van Overtocht.nl zit voor u klaar om uw wensen om te zetten in een mooie reis. Neem dan contact met ons op via onze WhatsApp, via 0900 – 6837862 of via de mail.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Nice:

Maatschappijen

        

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.