Nice - Bastia (Corsica)

Prijsopgave

Van Overtocht vanaf Frankrijk Nice
Naar Overtocht vanaf Frankrijk Bastia (Corsica)
Ferry Overtocht Naar Bastia

Ferry van Nice – Bastia (Corsica)

Wil je met de veerboot van Nice, Frankrijk naar Bastia op Corsica? Deze reis kan eenvoudig afgelegd worden met Corsica Sardinia Ferries.

Vaartijden naar Bastia

De vaartijden naar Bastia verschillen per seizoen. Met Corsica Sardinia Ferries heb je ook de mogelijkheid om de reis in de nacht af te leggen. Door in een van de cabines te verblijven kom je uitgerust op de plaats van bestemming aan.

Je kunt deze reis tevens retour afleggen. Hiervoor verwijzen wij je graag naar de route van Bastia naar Nice. 

Tijdsduur van de overtocht

De overtocht vanuit Nice naar Corsica duurt ongeveer 6 uur en 00 minuten. Gedurende de overtocht kan je gebruik maken van een van de vele faciliteiten die aanwezig zijn aan boord. Rust uit in een van de lounges, bezoek een aantal winkels of geniet van een heerlijke maaltijd in een van de restaurants. Ook is het mogelijk om jouw huisdier mee aan boord te nemen gedurende de reis.

Meer over Bastia

Bastia staat onder meer bekend om de regionale wijnen en talloze culturele bezienswaardigheden. Het is zeer aan te raden om het eiland met de auto te verkennen. Wanneer je aankomt in de haven bevind je je meteen in de binnenstad. Vanuit hier kan je gemakkelijk jouw reis voortzetten.

De overtocht naar Bastia boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Nice naar Bastia (Corsica) zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij je graag van de totale kosten en de tijdsplanning.

Mocht je naderhand nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht? Neem dan gerust contact met ons op door ons een WhatsApp te sturen, te mailen of te bellen.

  • Over Corsica Sardinia Ferries

    Met Corsica Sardinia Ferries kunt u gemakkelijk met de boot naar Corsica. Er worden dagelijks 30 overtochten aangeboden vanaf zowel Italië als Frankrijk naar Corsica en Sardinië. ...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Nice: