Bastia (Corsica) - Nice

Prijsopgave

        
Van Overtocht vanaf Frankrijk Bastia (Corsica)
Naar Overtocht vanaf Frankrijk Nice

Ferry van Bastia (Corsica) – Nice

Heeft u Corsica al helemaal gezien? Zet uw reis dan eens voort in Frankrijk. Vanuit Bastia reist u met Corsica Ferries eenvoudig naar de Franse stad Nice. Hiervandaan kunt u op alle gemak Frankrijk verkennen.

Vaartijden naar Nice

De vaartijden naar Nice zijn afhankelijk van het seizoen waarin de maatschappij afvaart. Vanaf de maand april vaart de veerboot ongeveer 3 keer per week vanuit Bastia. De dagen waarop de boot vertrekt wisselen per week. Normaliter vertrekt er sowieso een veerboot op vrijdag of zaterdag. Voor de specifieke vertrektijden kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste vertrektijd.

Wij stellen u graag op de hoogte dat deze overtocht ook retour geboekt kan worden. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de route Nice – Bastia.

Tijdsduur van de overtocht

De overtocht naar Nice duurt ongeveer 6 uur  Aan boord van Corisica Ferries kunt u gebruik maken van verschillende faciliteiten die uw reis aangenamer maken. Geniet van de zon op het zonnedek, eet een hapje in het restaurant of ga winkelen in een van de belastingvrije winkels. Ook voor kinderen zijn er faciliteiten aanwezig, waaronder speelzalen.

Meer over Nice

Eenmaal aangekomen in Nice kunt u op alle gemak de historische binnenstad bekijken. Daarnaast is het zeker aan te raden om een bezoek te brengen aan Promenade des Anglais. Deze boulevard is in 1820 aangelegd door de bedelaars in de stad. Op zomerse dagen is het de ideale plek om tot rust te komen met een heerlijk drankje in de hand.

Uw overtocht naar Nice boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Bastia (Corsica) naar Nice zodat u zeker weet dat u de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen u graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij u graag van een overzicht van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht u naderhand nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te bellen of te mailen.

        
  • Over Corsica Sardinia Ferries

    Met Corsica Sardinia Ferries kunt u gemakkelijk met de boot naar Corsica. Er worden dagelijks 30 overtochten aangeboden vanaf zowel Italië als Frankrijk naar Corsica en Sardinië. ...

        

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

        

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Bastia (Corsica):