Ferry Overtocht Bastia Genua

Bastia (Corsica) Naar Genua

Ferry Overtocht Bastia Genua
Bastia (Corsica)
Overtocht vanaf Frankrijk Corsica (FR)
Genua
Italië overtocht Italië
Informatie
Maatschappij: Moby Lines
Duur: Vanaf 6 uur en 30 minuten

Ferry van Bastia (Corsica) - Genua

Reis vanaf Corsica gemakkelijk en snel terug naar het vaste land van Italië. Moby Lines biedt namelijk de overtocht van Bastia op Corsica naar Genua.

Vaartijden naar Genua

In de maanden juni tot en met september vaart Moby Lines meerdere keren per week van Bastia naar Genua. De vertrektijden zijn afhankelijk van de gekozen reisdatum. Wil je weten wanneer de boten precies varen? Neem dan contact met ons op en wij kijken het graag voor je na.

Meer informatie over de heenreis? Hiervoor verwijzen wij je naar de route Genua – Bastia.

Tijdsduur van de overtocht

In ongeveer 5 uur vaar je met Moby Lines van Bastia naar Genua. Op de route worden voornamelijk de Mobi Aki en de Moby Wonder ingezet. Dit zijn comfortabele schepen die van de buitenkant zijn omgetoverd naar een Looney Tunes schip.

De ferries van Moby Lines

Op de buitenkant van de schepen van Moby Lines zijn de Looney Tunes te vinden. Aan boord van de schepen kan je je gedurende de overtocht prima vermaken. Kies voor een lekker hapje of drankje in één van de restaurants of bars, geniet van de zon op het zonnedek of ga shoppen in één van de winkeltjes aan boord. Reis je met kinderen? Aan boord van de schepen van Moby Lines is er voldoende vermaak voor de kinderen.

Jouw overtocht naar Genua boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Bastia (Corsica) naar Genua zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij je graag van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot deze reis of een van onze overige reizen? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp bericht te sturen, te bellen of te mailen.

Altijd dezelfde prijs als de rederij
Snel en persoonlijk Nederlands advies
Klanten beoordelen ons met 4,7 uit 5 sterren

Plan jouw reis

Meer informatie over Bastia (Corsica) – Genua

Over de route

Over de route

Inleiding:

De overtocht van Bastia naar Genua is een adembenemende reis die je meeneemt over de glinsterende Middellandse Zee, van het schilderachtige Corsica naar het bruisende Italië. Deze route is niet alleen een praktische manier om van het ene naar het andere land te reizen, maar het biedt ook een unieke kans om te genieten van het prachtige landschap en de culturele rijkdom van de regio. In deze gids ontdek je alles wat je moet weten over deze fascinerende overtocht.

Vertrek uit Bastia:

Je avontuur begint in de charmante havenstad Bastia, gelegen aan de oostkust van Corsica. De veerbootterminal biedt moderne faciliteiten en een scala aan diensten om je reiscomfort te garanderen. Terwijl je wacht op inscheping, kun je genieten van de sfeer van Bastia, met zijn smalle straatjes, historische gebouwen en heerlijke mediterrane keuken.

Aan Boord van de Veerboot:

Zodra je aan boord stapt van de veerboot, word je verwelkomd door comfortabele zitplaatsen en tal van voorzieningen. De veerboten op deze route zijn goed uitgerust met restaurants, bars en winkels, waardoor je kunt ontspannen en genieten van je reis. Vergeet niet om naar het bovendek te gaan en te genieten van het adembenemende uitzicht op de Middellandse Zee.

Overtocht naar Genua:

Tijdens de overtocht naar Genua kun je ontspannen en genieten van de kalme wateren van de Middellandse Zee. De reis duurt ongeveer 5 tot 7 uur, afhankelijk van de veerdienst die je kiest. Dit geeft je voldoende tijd om te ontspannen, te lezen of gewoon te genieten van het panoramische uitzicht op zee.

Aankomst in Genua:

Eenmaal aangekomen in Genua, word je verwelkomd door de bruisende havenstad. Genua staat bekend om zijn rijke maritieme geschiedenis, prachtige architectuur en heerlijke Italiaanse gerechten. Je hebt de mogelijkheid om de stad te verkennen en te genieten van de vele bezienswaardigheden en geluiden die het te bieden heeft.

Conclusie:

De overtocht van Bastia naar Genua is niet alleen een handige manier om van Corsica naar Italië te reizen, maar het is ook een onvergetelijke ervaring op zich. Met comfortabele veerboten, adembenemende uitzichten en de mogelijkheid om twee prachtige bestemmingen te verkennen, is deze overtocht een must voor reizigers die de schoonheid van de Middellandse Zee willen ervaren.

Vraag direct een offerte aan

Een offerte aanvragen is gemakkelijk en altijd vrijblijvend.

Andere populaire overtochten

Van Italië overtocht Piombino
Naar Overtocht vanaf Frankrijk Bastia (Corsica)
Van Overtocht vanaf Frankrijk Bastia (Corsica)
Naar Italië overtocht Piombino
Van Overtocht vanaf Frankrijk Bastia (Corsica)
Naar Italië overtocht Livorno
Duur:4 uur
Van Italië overtocht Livorno
Naar Overtocht vanaf Frankrijk Bastia (Corsica)
Duur:4 uur, 30 minuten
Van Italië overtocht Genua
Naar Overtocht vanaf Frankrijk Bastia (Corsica)
Duur:10 uur
Van Overtocht vanaf Frankrijk Bastia (Corsica)
Naar Overtocht vanaf Frankrijk Nice
Duur:6 uur
Van Overtocht vanaf Frankrijk Nice
Naar Overtocht vanaf Frankrijk Bastia (Corsica)
Duur:6 uur
Van Italië overtocht Savona
Naar Overtocht vanaf Frankrijk Bastia (Corsica)
Duur:7 uur
Van Overtocht vanaf Frankrijk Toulon
Naar Overtocht vanaf Frankrijk Bastia (Corsica)
Duur:11 uur

Dit zeiden anderen over Overtocht.nl

4./5

Gemiddelde beoordeling van 78 reviews