Bastia (Corsica) - Genua

Prijsopgave

        
Van Overtocht vanaf Frankrijk Bastia (Corsica)
Naar Italië overtocht Genua

Ferry van Bastia (Corsica) – Genua

Reis vanaf Corsica gemakkelijk en snel terug naar het vaste land van Italië. Moby Lines biedt namelijk de overtocht van Bastia op Corsica naar Genua.

Vaartijden naar Genua

In de maanden mei tot en met september vaart Moby Lines meerdere keren per week van Bastia naar Genua. De vertrektijden zijn afhankelijk van de gekozen reisdatum. Wilt u weten wanneer de boten precies varen? Neem dan contact met ons op en wij kijken het graag voor u na.

Meer informatie over de heenreis? Hiervoor verwijzen wij u naar de route Genua – Bastia.

Tijdsduur van de overtocht

In ongeveer 5 uur vaart u met Moby Lines van Bastia naar Genua. Op de route worden voornamelijk de Mobi Aki en de Moby Wonder ingezet. Dit zijn comfortabele schepen die van de buitenkant zijn omgetoverd naar een Looney Tunes schip.

De ferries van Moby Lines

Op de buitenkant van de schepen van Moby Lines zijn de Looney Tunes te vinden. Aan boord van de schepen kunt u zich gedurende de overtocht prima vermaken. Kies voor een lekker hapje of drankje in één van de restaurants of bars, geniet van de zon op het zonnedek of ga shoppen in één van de winkeltjes aan boord. Reist u met kinderen? Aan boord van de schepen van Moby Lines is er voldoende vermaak voor de kinderen.

Uw overtocht naar Genua boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Bastia (Corsica) naar Genua zodat u zeker weet dat u de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen u graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij u graag van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot deze reis of een van onze overige reizen? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp bericht te sturen, te bellen of te mailen.

        
  • Over Moby Lines

    De Italiaanse maatschappij Moby Lines is opgericht in 1959. De rederij staat vooral bekend om het gebruik van karakters van Loony Tunes op haar schepen. In 2003 is er een overeenkom...

        

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

        

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Bastia (Corsica):