IJmuiden - Newcastle

Prijsopgave

Van Overtocht vanaf Nederland IJmuiden
Naar Overtocht Engeland Groot Britannië Newcastle
Ferry overtocht naar Newcastle

Ferry van IJmuiden – Newcastle

Ben je van plan om het noorden van Engeland te gaan verkennen? Of wil je graag een bezoek brengen aan Schotland? Vanuit Nederland ben je met de veerboot van IJmuiden naar Newcastle binnen een handomdraai in Engeland. Hiervandaan kan je tevens de keuze maken om Schotland te verkennen.

Vaartijden naar Newcastle

De reis naar Newcastle wordt afgelegd met de maatschappij DFDS Seaways. Deze maatschappij vaart dagelijks naar Newcastle en hanteert vaste vaartijden. Dagelijks vertrekt de veerboot om 17:30 uur.

Deze overtocht is ook als retour te boeken. Hiervoor verwijzen wij je graag naar de route Newcastle – IJmuiden.

Tijdsduur van de overtocht

De overtocht naar Engeland duurt ongeveer 16 uur. Gedurende deze reis zijn er verschillende faciliteiten aanwezig die jouw reis zullen verrijken. Je kunt bijvoorbeeld verblijven in een van de cabines, zodat je gerust aankomt op de plaats van bestemming. Daarnaast is het onder andere mogelijk om een bezoek te brengen aan een van de aanwezige restaurants of het casino.

Meer over Newcastle

Herkenbaar aan Newcastle zijn de zeven bruggen die over de rivier de Tyne heen staan. Daarnaast staat de stad bekend om de Victoria tunnel. Deze tunnel werd gedurende de tweede wereldoorlog gebruikt als bunker voor luchtaanvallen. De echte avonturiers kunnen hier een tocht door maken.

Jouw overtocht naar Newcastle boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van IJmuiden naar Newcastle zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij je graag van een overzicht van de totaal kosten en een tijdsplanning.

Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht of een van onze overige overtochten? Neem dan gerust contact met ons op door ons een WhatsApp te sturen, te bellen of te mailen. Wij helpen je graag!

  • Over DFDS Seaways

    DFDS Seaways is de grootste ferrymaatschappij in Noord-Europa en opereert binnen een netwerk van 25 routes, met 55 schepen voor passagiers en vracht. Van IJmuiden naar Newcastle ver...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar IJmuiden: