Ferry Overtocht Newcastle IJmuiden
Newcastle
Overtocht Engeland Groot Britannië Engeland
IJmuiden
Overtocht vanaf Nederland Nederland
Informatie
Maatschappij: DFDS Seaways
Duur: Vanaf 16 uur

Ferry van Newcastle - IJmuiden

Ben je van plan om met de ferry naar Nederland te varen? Bijvoorbeeld om terug naar huis te reizen, een mooie stad in Nederland te bezoeken?  Of wil je op familiebezoek gaan?  Vanuit Engeland kan je heel comfortabel naar Nederland reizen, namelijk met de ferry Newcastle Ijmuiden

Altijd dezelfde prijs als de rederij
Snel en persoonlijk Nederlands advies
Klanten beoordelen ons met 4,7 uit 5 sterren

Vaartijden Newcastle - IJmuiden

Vaartijden Newcastle IJmuiden

De reis Newcastle IJmuiden wordt afgelegd met de maatschappij DFDS Seaways. Deze maatschappij vaart dagelijks vanaf Newcastle en hanteert vaste vaartijden. Dagelijks vertrekt de veerboot om 17:00 uur. De overtocht van Newcastle naar IJmuiden duurt 16 uur.

Deze overtocht is ook andersom te boeken. Hiervoor verwijzen wij je graag naar de route IJmuiden Newcastle

Vaartijden

Newcastle
Overtocht Engeland Groot Britannië Engeland
IJmuiden
Overtocht vanaf Nederland Nederland
Maandag
Duur: 16 uur
Vertrek: 17:00
Dinsdag
Duur: 16 uur
Vertrek: 17:00
Woensdag
Duur: 16 uur
Vertrek: 17:00
Donderdag
Duur: 16 uur
Vertrek: 17:00
Vrijdag
Duur: 16 uur
Vertrek: 17:00
Zaterdag
Duur: 16 uur
Vertrek: 17:00
Zondag
Duur: 16 uur
Vertrek: 17:00

Bij Overtocht.nl krijg je altijd persoonlijk advies

Hallo, ik ben Fabiënne ik help u graag bij het vinden van de overtocht die bij uw wensen past. Neem gerust contact met mij op de volgende manieren.

Veelgestelde vragen

Enkele tips om je reis goed voor te bereiden:

  • 1. Voor je op reis gaat, is het goed om te weten waar de haven is en hoe je hier moet komen. Op onze havenpagina vind je meer informatie over de havens.
  • 2. Je hebt  een geldig paspoort of identiteitskaart nodig om te kunnen reizen. Het reisdocument moet geldig zijn tijdens de duur van uw reis. Heb je geen geldig reisdocument bij je tijdens het inchecken, dan kunnen de baliemedewerkers je de toegang weigeren.
  • 3. Vergeet je voucher of ticket niet.
  • 4. Kijk op onze extra service pagina voor meer producten.
  • 5. Neem je verzekeringspolis mee.

Bij prijsopgave kan je een offerte aanvragen. Wij ontvangen van jou de offerteaanvraag en gaan deze verwerken. Wij gaan een passende overtocht en prijs voor je zoeken. Als het mogelijk is kijken wij daarvoor bij verschillende maatschappijen. Heb je vragen over je offerte, speciale wensen of wil je meer advies, neem dan contact op met ons team.

Een reservering maken bij ons kan telefonisch en per e-mail. Verder zijn wij ook te bereiken per Whatsapp.

Kijk hier hoe onze boekingsprocedure eruit ziet.

De betaling dient per direct voldaan te worden, waarna je ook direct jouw ticket ontvangt.

Meer informatie over Newcastle – IJmuiden

Faciliteiten aan boord

Huisdieren mee aan boord

Newcastle IJmuiden met de camper

IJmuiden

Minicruise

Jouw overtocht naar IJmuiden boeken?

Faciliteiten aan boord

Aan boord van de ferry van Newcastle IJmuiden kun je profiteren van belastingvrij winkelen. Je kan besparen op producten zoals parfums, cosmetica, elektronica en sterke dranken.

Er zijn verschillende restaurants en bars aan boord, ieder met een andere sfeer. Maaltijden kunnen al vooraf geboekt worden, dit is vaak goedkoper.

Leun achterover en ontspan in de comfortabele bioscoop of meer zin om te gamen in de  game ruimte? Of toch liever in de bar hangen en kijken naar het live entertainment, kortom voor ieder wat wils, voor groot en klein.

Aan boord zijn verschillende en comfortabele hutten waar je gebruik van kan maken. Je komt de volgende ochtend weer uitgerust aan zodat je gelijk door kan naar je bestemming.

Huisdieren mee aan boord

Tijdens deze overtocht is het mogelijk om je huisdier mee te nemen naar Nederland. Aan boord zijn er zijn kennels beschikbaar. Eigenaren kunnen de kennels op afgesproken tijden bezoeken. Daarnaast zijn er een beperkt aantal huisdiervriendelijke hutten beschikbaar op de overtocht.

Voor het vervoer van huisdieren gelden de wettelijke voorschriften voor het voervoer van huisdieren tussen het Verenigd Koninkrijk en Nederland. Wij raden je aan om minimaal 4 maanden voor vertrek contact op te nemen met je dierenarts. Voor meer informatie verwijzen we je naar www.gov.uk

Newcastle IJmuiden met de camper

Tijdens deze overtocht kan je je eigen vervoersmiddel meenemen naar Engeland. Ga je bijvoorbeeld op de (brom)fiets, auto met caravan, camper of eventueel te voet? Dat is geen probleem, dat kan allemaal. Waar je bij sommige rederijen, in je eigen camper kunt slapen, is dat bij deze rederij niet mogelijk. De camper parkeer je op het autodek en je slaapt in één van de comfortabele hutten van het schip.

IJmuiden

IJmuiden is een havenstad, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Het Noordzeekanaal is daar via de sluizen met de Noordzee verbonden. De pieren van IJmuiden zijn een bijzondere bezienswaardigheid. Er zijn twee pieren, waardoor schepen veilig de haven van IJmuiden binnen varen. Veel toeristen bezoeken IJmuiden vanwege het Noordzeekanaal, het aantrekkelijke brede stand en de immense constructies van het sluizencomplex.

Minicruise

Een minicruise vanuit Newcastle IJmuiden is een fantastische manier om IJmuiden te ontdekken en uit te waaien op het strand.

Je kan kiezen voor een 3,- of 4,- daagse cruise. Ook zijn Wildlife minicruises te boeken. Je kan dan het ORCA Wildlife Centre bezoeken en alles te weten komen over de dieren die in de Noordzee leven.

Jouw overtocht naar IJmuiden boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van IJmuiden naar Newcastle zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij je graag van een overzicht van de totaal kosten en een tijdsplanning.

Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht of een van onze overige overtochten? Neem dan gerust contact met ons op door ons een WhatsApp te sturen, te bellen of te mailen. Wij helpen je graag!

Vraag direct een offerte aan

Een offerte aanvragen is gemakkelijk en altijd vrijblijvend.

Andere populaire overtochten

Van Overtocht vanaf Nederland IJmuiden
Naar Overtocht Engeland Groot Britannië Newcastle
Duur:16 uur

Dit zeiden anderen over Overtocht.nl

4./5

Gemiddelde beoordeling van 78 reviews