Newcastle - IJmuiden

Prijsopgave

Van Overtocht Engeland Groot Britannië Newcastle
Naar Overtocht vanaf Nederland IJmuiden
Ferry Overtocht Newcastle IJmuiden

Ferry van Newcastle – IJmuiden

Ben je van plan om met de ferry naar Nederland te varen? Bijvoorbeeld om terug naar huis te reizen, een mooie stad in Nederland te bezoeken?  Of wil je op familiebezoek gaan?  Vanuit Engeland kan je heel comfortabel naar Nederland reizen, namelijk met de ferry van Newcastle naar IJmuiden.

Vaartijden naar IJmuiden

De reis vanuit Newcastle naar IJmuiden wordt afgelegd met de maatschappij DFDS Seaways. Deze maatschappij vaart dagelijks vanaf Newcastle en hanteert vaste vaartijden. Dagelijks vertrekt de veerboot om 17:00 uur.

Deze overtocht is ook andersom te boeken. Hiervoor verwijzen wij je graag naar de route IJmuiden – Newcastle

Tijdsduur van de overtocht Newcastle naar IJmuiden

De overtocht van Newcastle naar IJmuiden duurt ongeveer 16 uur. Gedurende deze reis zijn er verschillende faciliteiten aanwezig die jouw reis zullen verrijken. Je kunt bijvoorbeeld verblijven in een van de cabines, zodat je gerust aankomt op de plaats van bestemming. Daarnaast is het onder andere mogelijk om een bezoek te brengen aan een van de aanwezige restaurants of het casino.

Meer over IJmuiden

IJmuiden is de grootste vissershaven van Nederland. Het is door sluizen verbonden met de Noordzee. Veel toeristen bezoeken IJmuiden vanwege het Noordzeekanaal, het aantrekkelijke grote strand en de immense constructies van het sluizencomplex.

Jouw overtocht naar IJmuiden boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van IJmuiden naar Newcastle zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij je graag van een overzicht van de totaal kosten en een tijdsplanning.

Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht of een van onze overige overtochten? Neem dan gerust contact met ons op door ons een WhatsApp te sturen, te bellen of te mailen. Wij helpen je graag!

  • Over DFDS Seaways

    DFDS Seaways is de grootste ferrymaatschappij in Noord-Europa en opereert binnen een netwerk van 25 routes, met 55 schepen voor passagiers en vracht. Van IJmuiden naar Newcastle ver...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Newcastle: