Livorno - Bastia (Corsica)

Prijsopgave

Van Italië overtocht Livorno
Naar Overtocht vanaf Frankrijk Bastia (Corsica)
Ferry overtocht naar Bastia

Ferry van Livorno – Bastia (Corsica)

Ga je op reis naar Italië? Bezoek dan ook eens het Franse eiland Corsica. Vanuit Livorno ben je voordat je het weet in Bastia op Corsica. Deze reis kan je afleggen met de maatschappij Moby Lines of Corsica Sardinia Ferries.

Vaartijden naar Bastia

Het is per maatschappij verschillend om welke tijden de ferry naar Bastia vertrekt. Zodoende vertrekt de ferry van Moby Lines eenmaal daags, om 08:00 uur, naar het Franse eiland. Houd er rekening mee dat deze veerboot alleen vertrekt in de maanden juni tot en met september.

Corsica Ferries vaart dagelijks drie keer naar Bastia. Er vertrekt een ferry in de ochtend, middag en late namiddag. Deze maatschappij vaart het gehele jaar door naar Corsica.

Wij attenderen je erop dat deze overtocht ook retour geboekt kan worden. Hiervoor verwijzen wij je graag naar de route Bastia – Livorno. 

Tijdsduur van de overtocht

De tijdsduur van de overtocht is afhankelijk van de gekozen maatschappij. Met Moby Lines vaar je overdag binnen 4 uur en 30 minuten naar Bastia. Mocht je met Corsica Ferries de overtocht maken, dan duurt de reis een half uur korter.

Faciliteiten aan boord

Binnen deze 4 uur en 30 minuten hoef je jezelf niet te vervelen. Aan boord van de ‘Moby Vincent’ zijn verschillende faciliteiten aanwezig die jouw reis aangenamer maken. Je kunt bijvoorbeeld een drankje doen aan de bar, genieten van het zonnetje op het zonnedek of een heerlijk gerecht eten in het self service restaurant.

Ook aan boord bij Corsica Ferries heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van verscheidene faciliteiten. Je kunt een van de winkels bezoeken, gebruik maken van de hutten of ontspanning zoeken op het dek.

Jouw overtocht naar Bastia boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Livorno naar Bastia (Corsica) zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij je graag van een overzicht van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht? Neem dan gerust contact met ons op middels WhatsApp, door ons te bellen of te mailen. Wij helpen je graag!

  • Over Moby Lines

    De Italiaanse maatschappij Moby Lines is opgericht in 1959. De rederij staat vooral bekend om het gebruik van karakters van Loony Tunes op haar schepen. In 2003 is er een overeenkom...

  • Over Corsica Sardinia Ferries

    Met Corsica Sardinia Ferries kunt u gemakkelijk met de boot naar Corsica. Er worden dagelijks 30 overtochten aangeboden vanaf zowel Italië als Frankrijk naar Corsica en Sardinië. ...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Livorno: