Civitavecchia - Arbatax (Sardinië)

Prijsopgave

        
Van Italië overtocht Civitavecchia
Naar Italië overtocht Arbatax (Sardinië)

Ferry van Civitavecchia – Arbatax (Sardinië)

Met de veerboot van Civitavecchia naar Arbatax (Sardinië)? Dat kan eenvoudig met Tirrenia. De overtocht duurt ongeveer 10 uur en 00 minuten.
Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Civitavecchia naar Arbatax (Sardinië) zodat u zeker weet dat u de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen u graag!

        
  • Over Tirrenia

    De Tirenia is in 1936 opgericht en verbind het vasteland van Italië met Sardinië, Sicilië , de Tremiti eilanden en Tunesië. Ze vervoeren jaarlijks meer dan 10 miljoen passagiers.

        

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

        

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Civitavecchia: