Livorno

Haveninformatie

Ferry naar Livorno

Ferry naar Livorno

Met de boot van Livorno naar Bastia (Corsica)? Of liever vanuit Livorno naar Olbia? Vanaf Livorno bent u met de boot al binnen 4 uur op Corsica en na 9 uur varen op Sardinië. Voor de ferry van Livorno naar Olbia kunt u kiezen voor een dagboot of een nachtboot. Zo heeft u zelf in handen of u overdag of ‘s nachts wilt reizen.

Ferry van Livorno naar Bastia

Voor de populaire overtocht van Livorno naar Bastia kiest u bijvoorbeeld voor rederij Moby Lines , Corsica Sardinia Ferries of Grimaldi Lines. Allen een zeer betrouwbare partner van Overtocht.nl. Het is overigens ook mogelijk om naar Bastia te varen vanuit Nice, Toulon of Marseille. Mocht u met de auto vanuit Livorno naar Corsica willen, dan is Bastia een uitstekende bestemming. Bastia is de grootste haven van het eiland welke verbindingen heeft met talloze steden op het vasteland.

Ferry van Livorno naar Olbia

De overtocht naar Olbia is een leuke start van uw vakantie. Bij het aan boord gaan begint het allemaal ècht. Geniet van het mooie zeezicht met een drankje in uw hand! U vaart met de rederijen Moby Lines of Grimaldi Lines. Eenmaal aangekomen in Olbia kunt u gemakkelijk met de auto naar de Costa Smeralda.

Goed om te weten

Het is altijd goed om in de gaten te houden wat de huidige maatregelen zijn omtrent reizen. Voor de meest up-to-date informatie betreffende corona verwijzen wij u graag naar de ANWB reiswijzer

Klaar voor uw reis?

Het enthousiaste team van Overtocht.nl zit voor u klaar om uw wensen om te zetten in een mooie reis. Neem dan contact met ons op via onze WhatsApp, via 0900 – 6837862 of via de mail.

 

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Livorno:

Maatschappijen

 • Grimaldi Lines

  Vanaf het zuiden neemt u snelweg A12.
  Afrit Collesalvetti richting Livorno.

  Vanaf het zuiden de SS1 “Via Aurelia”
  Volg de borden richting Firenze-LIvorno

  Vanf het noorden, snelweg A12.
  Neem de afslag Livorno en dan de SS! richting Firenze.

  Op uw navigatie: Stad = Livorno Straat= Calata Massa.

  U dient 2 uur voor vertrek aanwezig te zijn.

  Via Mogadiscio, Livorno.

 • Moby Lines

  Volg na het verlaten van de snelweg (afslag: Porto) de borden “Porto/Imbarchi” en “Moby”. Wanneer u het “Stazione Marittima” bereikt, kunt u inchecken op de plaza tegenover de ferry.

  U dient uiterlijk 1,5 uur voor vertrek aanwezig te zijn.

  Imbarchi Stazione Marittima
  Via Donegani
  57100 Livorno
  +39 0586 89 99 50

        

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.