Marseille - Bastia (Corsica)

Prijsopgave

Van Overtocht vanaf Frankrijk Marseille
Naar Overtocht vanaf Frankrijk Bastia (Corsica)
Ferry overtocht naar Bastia

Ferry van Marseille – Bastia (Corsica)

Vanuit Frankrijk kan je gemakkelijk jouw reis voortzetten op het Franse eiland Corsica. Met Corsica Linea vaar je binnen een nacht naar Bastia. Geniet hier van de historische cultuur, de talloze winkels en restaurants. Jouw vakantie kan niet meer stuk!

Vaartijden naar Bastia

Corsica Linea vaart dagelijks met een ferry vanuit Marseille naar Bastia. Over het algemeen vertrekt deze veerboot rond 19:00 uur. De maatschappij vaart ongeacht het seizoen het gehele jaar door naar deze eindbestemming.

Je kunt deze overtocht tevens retour boeken. Hiervoor verwijzen wij je graag naar de route Bastia – Marseille. 

Tijdsduur van de overtocht

De overtocht duurt ongeveer 12 uur. Corsica Linea biedt overigens alleen maar nachtelijke overtochten aan. Aan boord zijn dan ook hutten aanwezig die ervoor zorgen dat je uitgerust aankomt in Bastia. Naast deze faciliteit is er ook een zwembad aanwezig, winkels om te shoppen en restaurants om te eten.

Meer over Bastia

Oorspronkelijk dient Bastia als een haven voor het nabijgelegen dorp Cardo. Maar naar mate er vele veranderingen plaats vonden in het handelsbeleid van de Genuezen is deze plaats een stad an sich geworden. Vandaag de dag is de stad dan ook een van de gezelligste steden van Corsica. Net buiten de stad zijn talloze wandelingen mogelijk in de nabijgelegen bossen. Ook de stranden zijn zeker een bezoek waard.

Jouw overtocht naar Bastia boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Marseille naar Bastia (Corsica) zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij je graag van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht je naderhand nog vragen hebben met betrekking tot deze reis of een van de overige reizen? Neem dan gerust contact met ons op door ons een WhatsApp te sturen, te bellen of te mailen.

  • Over Corsica Linea

    De Franse maatschappij Corsica Linea biedt diverse routes aan tussen Frankrijk, Spanje, Corsica, Sardinië, Tunesië en Algerije.
    Samen met al haar partners wordt ze ook wel d...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Marseille: