Ajaccio (Corsica) - Marseille

Prijsopgave

Van Overtocht vanaf Frankrijk Ajaccio (Corsica)
Naar Overtocht vanaf Frankrijk Marseille
ferry-overtocht-ajaccio-marseille

Ferry van Ajaccio (Corsica) – Marseille

Op zoek naar een comfortabele overtocht vanuit Corsica naar het vaste land van Frankrijk? Vanuit Ajaccio biedt Corsica Linea de mogelijk aan om te varen naar de prachtige oude havenstad Marseille.

Vaartijden naar Ajaccio

Corsica Linea biedt een dagelijkse afvaart vanuit Ajaccio naar Marseille aan. Dit is over het algemeen een nachtafvaart. In het hoogseizoen worden er op drukke dagen 2 afvaarten per dag gepland: één in de ochtend en één in de avond, zodat iedereen verzekert is van een overtocht.

Tijdsduur van de overtocht

De overtocht vanuit Ajaccio naar Marseille duurt zo’n 12 uur. Aan boord van de ferry hoef je je geen moment te vervelen. Geniet van een heerlijk drankje in een van de bars aan boord, koop je favoriete items in de winkels aan boord of dineer in één van de eetgelegenheden.

Faciliteiten aan boord

Het vlaggenschip van Corsica Linea, de Danielle Casanova, vaart geregeld op deze route. Aan boord van deze luxe ferry ben je van alle gemakken voorzien. Er zijn meerdere restaurants aanwezig voor een heerlijke maaltijd, daarnaast kan je uitgebreid winkelen of je neemt een duik in het zwembad.
Ook qua hut accommodatie is er voor elk budget wel iets te vinden. Je kunt kiezen voor een slaapstoel, een binnen- of buitenhut maar er zijn ook luxere cabines te boeken.
Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden! Maak je graag gebruik van internet? Ook Wi-Fi is (tegen betaling) aanwezig op de schepen tussen Corsica en het vaste land van Frankrijk.

Jouw overtocht vanuit boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Ajaccio naar Marseille zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag!
Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht? Neem dan gerust contact met ons op middels WhatsApp, door ons te bellen of te mailen. Wij helpen je graag!

  • Over Corsica Linea

    De Franse maatschappij Corsica Linea biedt diverse routes aan tussen Frankrijk, Spanje, Corsica, Sardinië, Tunesië en Algerije.
    Samen met al haar partners wordt ze ook wel d...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Ajaccio (Corsica):