Marseille - Ajaccio (Corsica)

Prijsopgave

Van Overtocht vanaf Frankrijk Marseille
Naar Overtocht vanaf Frankrijk Ajaccio (Corsica)
Ferry overtocht naar Ajaccio

Ferry van Marseille – Ajaccio (Corsica)

Het vaste land van Frankrijk is het ideale uitgangspunt voor een reis naar Corsica. Vanuit Marseille reis je eenvoudig met de Franse maatschappij Corsica Linea naar Ajaccio (Corsica). Hier vind je een tal van toeristische bezienswaardigheden en pastelkleurige huisjes.

Vaartijden naar Ajaccio

Corsica Linea vaart dagelijks met nachtelijke overtochten naar Ajaccio. Er vaart dus maar een enkele ferry per dag. Over het algemeen vertrekt de veerboot rond 19:15 uur. De vertrektijden zijn niet seizoensgebonden. Je kunt dus het gehele jaar deze overtocht maken.

Wij attenderen je erop datje deze overtocht ook retour kan boeken. Hiervoor verwijzen wij je graag naar de route Ajaccio – Marseille. 

Tijdsduur van de overtocht

De tijdsduur van de overtocht is ongeveer 11 uur. Aangezien Corsica Linea alleen nachtelijke overtochten aanbiedt, is het zeer begrijpelijk dat je ‘s nachts graag wilt rusten. Om die reden zijn er genoeg comfortabele hutten aan boord aanwezig waarin je kunt verblijven. Zodoende kom je uitgerust aan op de plaats van bestemming.

Faciliteiten aan boord

Corsica Linea vaart deze route met twee verschillende ferries. Namelijk de ‘Paglia Orba’ en ‘Jean Nicoli’. Aan boord van beide boten zijn verschillende faciliteiten aanwezig die jouw reis aangenamer zullen maken. Je kunt bijvoorbeeld genieten van een heerlijk drankje aan de bar, een snack in de cafetaria of een culinair gerecht in het restaurant.

Jouw overtocht naar Ajaccio boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Marseille naar Ajaccio (Corsica) zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij je graag van een overzicht van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht je naderhand nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht of een van onze overige overtochten? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te bellen of te mailen.

  • Over Corsica Linea

    De Franse maatschappij Corsica Linea biedt diverse routes aan tussen Frankrijk, Spanje, Corsica, Sardinië, Tunesië en Algerije.
    Samen met al haar partners wordt ze ook wel d...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Marseille: