Bastia (Corsica) - Marseille

Prijsopgave

Van Overtocht vanaf Frankrijk Bastia (Corsica)
Naar Overtocht vanaf Frankrijk Marseille
ferry-bastia-marseille

Ferry van Bastia (Corsica) – Marseille

Heb je genoten van een heerlijke vakantie op Corsica en ben je op zoek naar een overtocht naar het vaste land van Frankrijk? Zoek niet verder!
Vanuit Bastia biedt Corsica Linea de mogelijk aan om te varen naar de grote havenstad Marseille.

Vaartijden naar Bastia

Corsica Linea biedt een dagelijkse afvaart vanuit Bastia naar Marseille aan. Dit is over het algemeen een nachtafvaart. In het hoogseizoen worden er op drukke dagen 2 afvaarten per dag gepland: één in de ochtend en één in de avond, zodat iedereen verzekerd is van een overtocht terug naar het vaste land van Frankrijk.

Tijdsduur van de overtocht

De overtocht vanuit Bastia naar Marseille duurt zo’n 10 uur, maar ondanks de lange duur van de overtocht zal je je aan boord prima vermaken. Je kunt dineren in één van de restaurants, winkelen in de shops aan boord maar ook gewoon genieten van het prachtige uitzicht.

Faciliteiten aan boord

Aan boord van de Pascal Paori  heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van verscheidene faciliteiten. Je kunt een van de winkels bezoeken, gebruik maken van de hutten of ontspanning zoeken op het dek. Daarnaast is er een speelruimte voor (kleine) kinderen aanwezig.

Jouw overtocht vanuit Bastia (Corsica) boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Bastia naar Marseille zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag!
Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht? Neem dan gerust contact met ons op middels WhatsApp, door ons te bellen of te mailen. Wij helpen je graag!
graag!

  • Over Corsica Linea

    De Franse maatschappij Corsica Linea biedt diverse routes aan tussen Frankrijk, Spanje, Corsica, Sardinië, Tunesië en Algerije.
    Samen met al haar partners wordt ze ook wel d...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Bastia (Corsica):