Bergen - Hirtshals

Prijsopgave

Van Noorwegen Overtocht Bergen
Naar Overtocht Denemarken Hirtshals
Ferry overtocht Hirtshals

Ferry van Bergen – Hirtshals

Met de veerboot van Noorwegen naar Denemarken? Fjord Line vaart met hun comfortabele schepen tussen Bergen en Hirtshals.

Vaartijden naar Hirtshals

De overtocht naar Hirtshals wordt elke dag gevaren. Tijdens de overtocht wordt in Stavanger nog een stop gemaakt. De overtocht vertrekt in het begin van de middag vanuit Bergen en komt de volgende dag in de ochtend aan in Denemarken.

Het is ook mogelijk om deze route andersom te boeken. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de route Hirtshals – Bergen.

Tijdsduur van de overtocht

Vanuit Bergen vaart Fjord Line in ongeveer 18 uur en 30 minuten naar Hirtshals. De ferries zijn ingericht om uw reis tussen Noorwegen en Denemarken zo comfortabel mogelijk te maken. Aan boord zijn verschillende faciliteiten zodat u zich niet hoeft te vervelen. Winkelliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de talloze winkels aan boord.

Meer over Hirtshals

Hirtshals is een bekende havenstad in het noorden van Denemarken. Vanuit hier vertrekken ferries naar verschillende bestemmingen in Noorwegen. Naast de veerhaven staat Hirtshals ook bekend om haar vissershavens. Daarnaast kunnen winkelliefhebbers hun hart ophalen in Hirtshals en kunnen liefhebbers van zeedieren terecht bij één van de grootste aquaria van Europa.

Uw overtocht boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Bergen naar Hirtshals zodat u zeker weet dat u de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen u graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij u graag van een overzicht van de totale kosten. Daarnaast ontvangt u van ons ook een tijdsplanning.

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te bellen of te mailen.

  • Over Fjord Line

    Fjord Line is opgericht in 1993 en vaart met 4 luxe schepen. Het is de ideale maatschappij om met de auto naar Noorwegen te gaan. Vaar vanuit Hirtshals in stijl naar het prachtige f...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Bergen: