Rodby - Puttgarden

Prijsopgave

        
Van Overtocht Denemarken Rodby
Naar Overtocht vanaf Duitsland Puttgarden

Ferry van Rødby – Puttgarden

Vanaf Rodby in Denemarken kan u eenvoudig de oversteek maken naar Puttgarden, Duitsland. Scandlines vaart gedurende de hele dag door deze route.

Vaartijden naar Puttgarden

Gedurende het hele jaar vaart Scandlines tussen Rødby en Puttgarden. Zowel overdag als in de nacht vertrekt er elke 30 minuten een ferry naar Duitsland. U kunt dus een overtocht kiezen die perfect bij uw reisschema past.

Het is ook mogelijk om deze route andersom te reserveren. Hiervoor verwijzen wij u naar de route Puttgarden – Rødby.

Tijdsduur van de overtocht

De overtocht naar Rødby naar Duitsland duurt slecht 45 minuten. Ook al duurt de overtocht maar kort, aan boord van Scandlines kunt u zich zeker vermaken. Zo kunt u een lekker hapje of drankje nuttige in het restaurant aan boord. Ook kunt u aan boord een kijkje nemen in één van de winkeltjes.

Meer over Puttgarden

Puttgarden wordt vooral gezien plek voor de doorreis naar Denemarken. Het is een klein havendorpje op het Duitse eiland Fehmarn. Het is niet echt een toeristische plaats maar beschikt wel over een aantal goede restaurants. Perfect voor een rustig hapje eten voor of na de overtocht.

Uw overtocht naar Puttgarden boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Rødby naar Puttgarden zodat u zeker weet dat u de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen u graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij u graag van een overzicht van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht of een van onze overige overtochten? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te bellen of te mailen.

        
  • Over Scandlines

    De ferry Scandlines staat symbool voor de historische samenwerking tussen Denemarken en Duitsland. In 2019 vervoerde ScandLines 7,2 miljoen passagiers, 1,7 miljoen auto’s en 7...

        

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

        

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Rodby: