Rodby - Puttgarden

Prijsopgave

Van Overtocht Denemarken Rodby
Naar Overtocht vanaf Duitsland Puttgarden

Ferry van Rødby – Puttgarden

Vanaf Rodby in Denemarken kan je eenvoudig de oversteek maken naar Puttgarden, Duitsland. Scandlines vaart gedurende de hele dag door deze route.

Vaartijden naar Puttgarden

Gedurende het hele jaar vaart Scandlines tussen Rødby en Puttgarden. Zowel overdag als in de nacht vertrekt er elke 30 minuten een ferry naar Duitsland. Je kunt dus een overtocht kiezen die perfect bij jouw reisschema past.

Het is ook mogelijk om deze route andersom te reserveren. Hiervoor verwijzen wij je naar de route Puttgarden – Rødby.

Tijdsduur van de overtocht

De overtocht naar Rødby naar Duitsland duurt slecht 45 minuten. Ook al duurt de overtocht maar kort, aan boord van Scandlines kan je je zeker vermaken. Zo kan je een lekker hapje of drankje nuttige in het restaurant aan boord. Ook kan je aan boord een kijkje nemen in één van de winkeltjes.

Meer over Puttgarden

Puttgarden wordt vooral gezien plek voor de doorreis naar Denemarken. Het is een klein havendorpje op het Duitse eiland Fehmarn. Het is niet echt een toeristische plaats maar beschikt wel over een aantal goede restaurants. Perfect voor een rustig hapje eten voor of na de overtocht.

Jouw overtocht naar Puttgarden boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Rødby naar Puttgarden zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij je graag van een overzicht van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht of een van onze overige overtochten? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te bellen of te mailen.

  • Over Scandlines

    De ferrymaatschappij Scandlines staat voor de historische samenwerking tussen Denemarken, Sweden en Duitsland. Met in totaal 6 hybride ferries varend op de Puttgarden-Rødby  en Ro...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Rodby: