Travemünde - Trelleborg

Prijsopgave

        
Van Overtocht vanaf Duitsland Travemünde
Naar Overtocht naar Zweden Trelleborg

Ferry van Travemünde – Trelleborg

Het noorden van Duitsland staat zeer bekend om de vele mogelijkheden om vanuit hier een overtocht te maken naar onder andere Zweden. Vanuit Travemünde maakt u met TT Line eenvoudig de overtocht naar de Zweedse stad Trelleborg.

Vaartijden naar Trelleborg

TT Line vaart dagelijks vijf keer met een veerboot naar de Zweedse stad. Deze vertrektijden zijn over de dag verdeeld, maar vinden normaal gesproken ‘s ochtends, ‘s middags en ‘s avonds plaats. Mocht u graag op de hoogte gesteld willen worden van de specifieke vertrektijden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij stellen u graag op de hoogte van een geschikte overtocht.

U kunt deze reis ook als retour boeken. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de route Trelleborg – Travemünde.

Tijdsduur van de overtocht

De overtocht van Travemünde naar Trelleborg duurt over het algemeen ongeveer 7 à 8 uur. Aan boord van TT Line zijn verschillende faciliteiten aanwezig die uw reis aangenamer maken. Zodoende kunt u gebruik maken van de spa en relax mogelijkheden, waaronder een jacuzzi. Daarnaast zijn er ook winkels aanwezig waar u belastingvrij kunt winkelen. Of bezoek een van de restaurants en geniet van een heerlijke maaltijd aan boord. Tijdens een nacht voertocht kunt u verblijven in één van de comfortabele hutten.

Meer over Trelleborg

Trelleborg is een ideaal uitgangspunt om uw reis in Zweden voort te zetten of Denemarken te bezoeken. Vanuit deze stad kunt u met de auto alle kanten op. Zo ook naar Kopenhagen. Binnen 55 minuten ben u in de hoofdstad van Denemarken. Breng hier eens een bezoek aan het beeld van de kleine zeemeermin.

Boek uw overtocht naar Trelleborg

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Travemünde naar Trelleborg zodat u zeker weet dat u de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen u graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij u graag van de totale kosten van de overtocht. Daarnaast ontvangt u van ons ook een tijdsplanning.

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te bellen of te mailen. Wij helpen u graag verder!

        
  • Over TT Line

    De TT lines vaart tot 14x per dag vanaf 2 grote Duitse havens Travemunde en Rostock naar een belangrijke zuidelijke haven van Zweden, Trelleborg. TT line vervoerd meer dan 600.000 p...

        

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

        

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Travemünde: