Trelleborg - Travemünde

Prijsopgave

Van Overtocht naar Zweden Trelleborg
Naar Overtocht vanaf Duitsland Travemünde

Ferry van Trelleborg – Travemünde

Opzoek naar een ferry van Zweden naar Duitsland? TT Line vaar je graag van Trelleborg in zuid Zweden, naar Travemünde.

Vaartijden naar Travemünde

De route Trelleborg – Travemünde wordt elke dag gevaren. De Duitse rederij TT Line vertrekt drie keer per dag naar Duitsland. Over het algemeen vertrekt er elke ochtend, middag en avond wel een ferry. Wil je weten hoe laat de boten exact vertrekken? Wij kijken het graag voor je na.

Deze reis kan ook andersom gereserveerd. Hiervoor verwijzen wij je graag naar de route Travemünde – Trelleborg.

Tijdsduur van de overtocht

De overtocht wordt in ongeveer 8 uur gevaren. De schepen van TT Line zijn uitgerust met verschillende faciliteiten om jouw reis zo aangenaam mogelijk te maken. Wanneer je overnacht vaart kan je overnachten in één van de comfortabele cabines. Zo kan je gegarandeerd jouw reis uitgerust voortzetten.

Verder kan je aan boord onder andere belastingvrij winkelen en genieten van een hapje of drankje in één van de restaurants aan boord.

Meer over Travemünde

Travemünde is een bekende badplaats aan de noordkust van Duitsland. Naast dat de stad bekend staat om haar belangrijke veerhaven, heeft de stad veel meer te bieden. Zo heeft het een gezellig centrum met leuke bars en restaurants. Ook de prachtige brede zandstranden van Travemünde zijn zeker een bezoek waard.

Boek jouw overtocht naar Trelleborg

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Trelleborg naar Travemünde zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij je graag van de totale kosten van de overtocht. Daarnaast ontvangt je van ons ook een tijdsplanning.

Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te bellen of te mailen. Wij helpen je graag verder!

 

  • Over TT Line

    De TT lines vaart tot 14x per dag vanaf 2 grote Duitse havens Travemunde en Rostock naar een belangrijke zuidelijke haven van Zweden, Trelleborg. TT line vervoerd meer dan 600.000 p...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Trelleborg: