Ferry Overtocht Travemunde

Malmö Naar Travemünde

Ferry Overtocht Travemunde
Malmö
Overtocht naar Zweden Zweden
Travemünde
Overtocht vanaf Duitsland Duitsland
Informatie
Maatschappij: Finnlines
Duur: Vanaf 9 uur

Ferry van Malmö - Travemünde

Travemünde is een badplaats aan de Baltische Zee. Er vertrekken veel ferry’s van en naar Scandinavië vanuit hier. Eén van de populairste routes is die tussen Malmö en Travemünde. De rederij Finnlines is vooralsnog de enige die hier vaart.

Vaartijden naar Travemünde

Er wordt twee tot drie keer per dag tussen Malmö en Travemünde gevaren. Er wordt niet het hele jaar door gevaren. De laatste overtocht gaat namelijk uiterlijk 31 augustus. De vertrektijden zijn vaak twee keer per dag: één in de ochtend en één in de avond. In het weekend wordt er vaak drie keer per dag gevaren en komt er een afvaart rond het middaguur bij.

Wij stellen je graag op de hoogte dat deze overtocht ook retour geboekt kan worden. Hiervoor verwijzen wij je graag naar de route Travemünde – Malmö.

Tijdsduur van de overtocht

De overtocht tussen Malmö en Travemünde duurt circa 9 uur. Wil je aan boord uitrusten? Dan kan je een stoel reserveren in één van de lounges. De veerboten van Finnlines hebben veel faciliteiten, zoals een restaurant of een bar. Het is mogelijk om te genieten van een heerlijk gerecht in het buffet restaurant Mare Balticum. Daarnaast is het ook mogelijk om te winkelen in de aanwezige shops.

Meer over Travemünde

Travemünde is een ideale uitvalsplek als je niet lang wilt reizen om bij de zee te verblijven. In de omgeving bevinden zich meerdere vakantieparken en vakantiehuizen die het grootste gedeelte van het jaar te huur zijn. Tijdens het verblijft kan je volop genieten van de relaxte Baltische levensstijl. Er is een aantrekkelijke boulevard en de stranden worden beschut door stranden.

Jouw overtocht naar Travemünde boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Malmö naar Travemünde zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij je graag van een totaal overzicht van de kosten. Daarnaast ontvang je van ons ook een tijdsplanning.

Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te bellen of te mailen. Wij helpen je graag verder!

Altijd dezelfde prijs als de rederij
Snel en persoonlijk Nederlands advies
Klanten beoordelen ons met 4,7 uit 5 sterren

Vraag direct een offerte aan

Een offerte aanvragen is gemakkelijk en altijd vrijblijvend.

Andere populaire routes

Van Overtocht naar Zweden Malmö
Naar Overtocht vanaf Duitsland Puttgarden
Duur:1 uur
Van Overtocht naar Zweden Malmö
Naar Overtocht vanaf Duitsland Rostock
Duur:2 uur, 30 minuten
Van Overtocht vanaf Duitsland Puttgarden
Naar Overtocht naar Zweden Malmö
Duur:1 uur
Van Overtocht vanaf Duitsland Rostock
Naar Overtocht naar Zweden Malmö
Duur:2 uur, 30 minuten
Van Overtocht vanaf Duitsland Travemünde
Naar Overtocht naar Zweden Malmö
Duur:9 uur

Dit zeiden anderen over Overtocht.nl

4./5

Gemiddelde beoordeling van 78 reviews