Finnlines

Maatschappij

Meer informatie over Finnlines

Finnlines is opgericht in 1947 en beschikt over een netwerk van routes in de Baltische Zee. De maatschappij is onderdeel van de Grimaldi Group, één van de grootste exploitanten op zee in Europa. Finnlines voorziet u van verschillende routes naar onder andere Finland, Zweden, Duitsland, Rusland, de Noordkaap en de Åland eilanden.

Ferry overtochten naar Zweden

Vanuit Zweden biedt Finnlines ook de driehoeks overtocht aan naar Finland, namelijk van Kapelskar – Langnas (Aland) naar Naantali. Zo kunt u gemakkelijk twee landen met elkaar combineren. De reistijd van Kapellskär naar Langnas is 3,5 uur en van Kapellskär naar Naantali via Langnas duurt 9 uur. Geniet van een stukje unieke archipel tussen Zweden en Finland!

Ferry overtochten naar Finland

Finland is gemakkelijk met de boot te bereiken vanuit Duitsland, Polen en zelfs Zweden. De havenplaatsen in Duitsland zijn de meest populaire plaatsen om Helsinki te bereiken. Vanuit Travemünde reist u binnen 27 uur naar Helsinki. Ook is het mogelijk om vanuit Gdynia in Polen naar Helsinki te varen.

Ferry overtochten naar Rusland

Wat dacht u ervan om met eigen auto naar het grootste land ter wereld af te reizen? Finnlines biedt de unieke mogelijkheid aan om in Duitsland aan boord te gaan en in Rusland St. Petersburg uit te stappen. Deze overtocht duurt ca. 61 uur en gaat 2 x per week. Geen lange autorit maar heerlijk genieten van het comfort en uitgerust aankomen. Wat wil men nog meer?

Faciliteiten aan boord

Gedurende uw reis heeft u de mogelijkheid om van vele faciliteiten aan boord gebruik te maken. Geniet bijvoorbeeld van de uitgebreide buffet maaltijden, het uitzicht op zee en rust heerlijk uit in uw comfortabele hut. De schepen van Finnlines beschikken over 9 verschillende hut klassen. Zo heeft u de keuze in onder andere: Hutten voor 2 tot 4 personen met of zonder raam met een oppervlak van 10m² – 38m². Alle hutten zijn voorzien van een eigen toilet / douche, satelliet TV en telefoon. Ook voor kinderen zijn er verschillende faciliteiten aan boord te vinden.

Wij helpen u graag!

Bij Overtocht.nl helpen wij u graag bij het vinden van de overtocht die past bij uw reis. Mocht u op zoek zijn naar een overtocht met Finnlines, neem dan contact met ons op via onze WhatsApp, via 0900 – 6837862 of via de mail.

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van Finnlines. Zij moeten wel in het bezit zijn van het Europees paspoort voor gezelschapsdieren. De kosten voor het vervoer van huisdieren verschillen per route.

 • Travermunde/Rostock – Helsinki en vv € 96,- per enkele reis, per huisdier.
 • Gdynia – Helsinki en vv € 86.40 per enkele reis, per huisdier.
 • Rostock – Gdynia en vv € 76.80 per enkele reis, per huisdier.
 • Travermunde – Malmö en vv € 20,- per enkele reis, per huisdier.
 • Kapelskar – Naantali en vv € 33,- per enkele reis, per huisdier.

Tijdens de overtocht dient uw huisdier samen met u in een huisdiervriendelijke hut te verblijven, dit geldt zowel voor de dag als de nachtovertochten.

Gdynia – Helsinki 

Op deze route is er helaas geen lift aanwezig en is daarom niet geschikt voor mindervalide reizigers.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing in het geval van wijzigen of annuleren van uw reservering:

Annuleren:
Bij annuleren wordt het volgende in rekening gebracht:
– Van 29 tot 15 dagen voor vertrek 25% van de reissom
– Van 14 tot 2 dagen voor vertrek 50% van de reissom
– Van 2 dagen tot op vertrek 100% van de reissom
Bij het annuleren van uw overtocht zullen de reserveringskosten en taxen niet vergoed worden.

Wijzigen:
– € 55,- per wijziging + eventuele tariefsverhogingen

Vervoer van commerciële goederen is niet toegestaan

Nodig om te reserveren bij deze maatschappij:
Voornaam, achternaam, geboortedatum en nationaliteit van alle passagiers.
06-Nummer en kenteken van het voertuig.

De betaling na een definitieve reservering:
Het volledige bedrag dient direct voldaan te worden.

 • Europalink

  Type schip:

  Maximale aantal voertuigen:

  Maximale aantal passagiers:

 • Finntrader

  Type schip: Ferry

  Maximale aantal voertuigen: -1

  Maximale aantal passagiers: 270

 • Finnpartner

  Type schip: Ferry

  Maximale aantal voertuigen: -1

  Maximale aantal passagiers: 270

 • Finnswan

  Type schip:

  Maximale aantal voertuigen:

  Maximale aantal passagiers:

 • Finnfellow

  Type schip: Ferry

  Maximale aantal voertuigen: -1

  Maximale aantal passagiers: 440

 • Finnstar

  Type schip: Ferry

  Maximale aantal voertuigen: -1

  Maximale aantal passagiers: 554

 • Finnmaid

  Type schip: Ferry

  Maximale aantal voertuigen: -1

  Maximale aantal passagiers: 554

 • Finnlady

  Type schip: Ferry

  Maximale aantal voertuigen: -1

  Maximale aantal passagiers: 554

Bekijk de overtochten van Finnlines:

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.