Helsinki - Travemünde

Prijsopgave

Van Overtocht naar Finland Helsinki
Naar Overtocht vanaf Duitsland Travemünde
Ferry Overtocht Travemunde

Ferry van Helsinki – Travemünde

De Finse maatschappij Finnlines vaart op de populaire route tussen Helsinki en Travemünde. Travemünde is een rustige badplaats aan de Baltische Zee. Het is een ideaal uitgangspunt voor ferry’s naar Scandinavië of een mooie start voor een (auto)rondreis door Scandinavië.

Vaartijden naar Travemünde

Het hele jaar door vaart Finnlines op deze route. Het ligt aan de reisperiode hoe vaak een afvaart wordt gevaren. De meeste overtochten vertrekken meestal aan het einde van de middag.

Mocht je graag willen weten op welke dagen de boot vertrekt en om hoe laat? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikte vertrekdatum die aansluit bij jouw reis.

Wij stellen je graag op de hoogte dat deze reis ook retour geboekt kan worden. Hiervoor verwijzen wij je naar de route Travemünde – Helsinki.

Tijdsduur van de overtocht

De overtocht duurt ongeveer 29 uur. Verder zijn er ook hutten aan boord zodat je uitgerust op de plek van bestemming aan kan komen. Aan boord van de Finnlady, Finnmaid en Finnstar zijn negen verschillende soorten hutten beschikbaar. In alle hutten is een toilet en douche aanwezig. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een satelliet tv.

Overige faciliteiten aan boord

Naast de aanwezige hutten zijn er ook andere faciliteiten aanwezig die jouw reis een stuk aangenamer maken. Zodoende kan je genieten van een heerlijk gerecht in een van de restaurants, kan je winkels bezoeken of gebruik maken van de wellness. Ook voor kinderen zijn er verschillende activiteiten aanwezig, waaronder een kids’ playroom en Teens’ Lounge.

Jouw overtocht naar Travemünde boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Helsinki naar Travemünde zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij je graag van een overzicht van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht of een van onze overige overtochten? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te bellen of te mailen.

  • Over Finnlines

    Finnlines is opgericht in 1947 en beschikt over een netwerk van routes in de Baltische Zee. De maatschappij is onderdeel van de Grimaldi Group, één van de grootste exploitanten op...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Helsinki: