Trelleborg

Haveninformatie

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Trelleborg:

Maatschappijen

 • Stena Line

  Trelleborg ligt op ongeveer 35 km van Malmö en 65 km van Ystad. De terminal ligt op minder dan 1 km van het stadscentrum. Van Malmö neemt u de route E22/E6 die u rechtstreeks naar de terminal brengt. Van Ystad neemt u de route 9 naar de terminal.

  Hamngatan 9
  231 42 Trelleborg
  Schweden

 • TT Line

  Mis onze veerbootterminal in Trelleborg niet: volg vanuit de richting Malmö eenvoudigweg de Europese route E 22. Als u uit Ystad aankomt, brengt de R 9 u rechtstreeks naar de TT-Line veerbootterminal, Travemündebron.

  Travemündebron
  Hamngatan 9
  S-23122 Trelleborg

        

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.