TT Line

Maatschappij

Meer informatie over TT Line

De TT lines vaart tot 14x per dag vanaf 2 grote Duitse havens Travemunde en Rostock naar een belangrijke zuidelijke haven van Zweden, Trelleborg. TT line vervoerd meer dan 600.000 passagiers per jaar, iets minder dan 100.000 autos en meer dan 300.000 trucks en is daarmee marktleider op het gebied van rechtstreeks vervoer tussen Duitsland en Zweden . Belangrijke speerpunten zijn betrouwbaarheid, kwaliteit, milieubewustheid en duurzaamheid.

Uw huisdieren zijn uiteraard ook welkom aan boord van de schepen van TT line. Zij moeten wel in het bezit zijn van het europees paspoort voor gezelschapsdieren. Uit dit paspoort, dat u bij elke erkende dierenarts kunt krijgen, moet blijken dat de inenting tegen hondsdolheid nog geldig is.

Travermunde – Trelleborg
Huisdieren moeten tijdens de nachtafvaart in een huisdiervriendelijke hut verblijven, hiervan zijn er een beperkt aantal beschikbaar. Als deze hutten volgeboekt zijn is het niet mogelijk om met een huisdier de overtocht te maken s nachts. Tijdens de dag overtocht met huisdieren is een hut niet verplicht, maar wel mogelijk. Honden moeten tijdens de hele overtocht begeleid worden en zijn niet welkom in het restaurant, de winkel of de bar. Op 1 van de buitendekken is een uitlaatplek aanwezig. Voor gevaarlijke rassen is een muilkorf verplicht.

Rostock – Trelleborg
Honden moeten tijdens de hele overtocht begeleid worden en zijn niet welkom in de winkel of de cafetaria. Huisdieren moeten tijdens de overtocht in een huisdieren hut, hiervan zijn er een beperkt aantal beschikbaar. Als deze hutten volgeboekt zijn is het niet mogelijk om met een huisdier de overtocht te maken. Op 1 van de buitendekken is een uitlaatplek aanwezig. Voor gevaarlijke rassen is een muilkorf verplicht.

FLEX TARIEF:
De volgende voorwaarden zijn van toepassing in het geval van wijzigen of annuleren van uw reservering:

Annuleren:
Bij annuleren wordt het volgende in rekening gebracht:
-Van 27 tot 15 dagen voor vertrek 10% van de reissom
– Van 14 tot 4 dagen voor vertrek 50% van de reissom
– Van 3 dagen tot 24 uur voor vertrek 80% van de reissom
– Van 24 uur tot vertrek of bij no show 100% van de reissom
Bij het annuleren van uw overtocht zullen de reserveringskosten en taxen niet vergoed worden.

Wijzigen:
– € 25,- per wijziging + eventuele tariefsverhogingen.

Vervoer van commerciële goederen is niet toegestaan

Nodig om te reserveren bij deze maatschappij:
Voornaam, achternaam en geboortedatum van alle passagiers.
06-Nummer en kenteken van het voertuig.

De betaling na een definitieve reservering:
Het volledige bedrag dient direct voldaan te worden.

 • Huckleberry Finn

  Type schip: Ferry

  Maximale aantal voertuigen: -1

  Maximale aantal passagiers: 400

 • Tom Sawyer

  Type schip: Ferry

  Maximale aantal voertuigen: -1

  Maximale aantal passagiers: 400

 • Nils Dacke

  Type schip: Ferry

  Maximale aantal voertuigen: -1

  Maximale aantal passagiers: 300

 • Robin Hood

  Type schip: Ferry

  Maximale aantal voertuigen: -1

  Maximale aantal passagiers: 300

 • Peter Pan

  Type schip: Ferry

  Maximale aantal voertuigen: -1

  Maximale aantal passagiers: 744

 • Nils Holgersson

  Type schip: Ferry

  Maximale aantal voertuigen: -1

  Maximale aantal passagiers: 744

Bekijk de overtochten van TT Line:

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.