Oslo - Kiel

Prijsopgave

Van Noorwegen Overtocht Oslo
Naar Overtocht vanaf Duitsland Kiel
ferry-overtocht-oslo

Ferry van Oslo – Kiel

Op zoek naar een overtocht naar Kiel? De route vanuit Oslo is echt een aanrader!

Vaartijden naar Kiel

De ferry van Color Line vaart eenmaal per dag naar het Kiel en altijd volgens hetzelfde vaarschema: Je vertrekt om 14:00 uur vanuit Oslo om de volgende dag om 10:00 uur aan te komen in Kiel. Je hebt ook de mogelijkheid om deze overtocht als retour te boeken. Hiervoor verwijzen wij je graag naar de route van Kiel naar Oslo

Tijdsduur van de overtocht

De overtocht van Oslo naar Kiel duurt ongeveer 20 uur. Maar je hoeft zich aan boord geen moment te vervelen. De moderne cruiseferry’s van Color Line zijn van alle gemakken voorzien. Je kunt kiezen uit meerdere type hutaccomodaties, van standaard cabines tot een presidentiële suite, voor elk wat wils!

Overige faciliteiten aan boord

Aan boord van de ferries van Color Line bevinden zich nog vele meer faciliteiten die jouw reis een stuk aangenamer zullen maken. Geniet van een heerlijke maaltijd in 1 van de vele restaurants aan boord, waaronder een sushi restaurant en een pizzeria. Ook kan je een duik nemen in het zwembad Aqualand of je boekt een massage bij de Color Spa, je zal zich aan boord geen moment vervelen.

Jouw overtocht naar Oslo boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Oslo naar Kiel zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij je graag van een overzicht van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht of een van onze overige overtochten? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te mailen of te bellen.

 

  • Over Color Line

    Color Line is de grootste cruise- en veerbootrederij in Noorwegen en behoort tevens tot de meest toonaangevende rederijen in Europa. De welbekende maatschappij biedt veerbootverbind...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Oslo: