Eemshaven - Kristiansand

Prijsopgave

Van Overtocht vanaf Nederland Eemshaven
Naar Noorwegen Overtocht Kristiansand

Ferry van Eemshaven – Kristiansand

Holland Norway Lines biedt een ferryverbinding aan tussen Nederland en Noorwegen. De rederij vaart van Eemshaven in Groningen naar de Noorse haven Kristiansand.

Vaartijden naar Kristiansand

De ferry van Holland Norway Lines vaart 3 keer per week van Eemshaven naar Kristiansand. De boot vertrek in de middag vanuit Eemshaven en komt vervolgens de volgende ochtend aan in Kristiansand.

Je kunt de route ook andersom varen, namelijk de route Kristiansand – Eemshaven.

Tijdsduur van de overtocht

In ongeveer 18 uur vaart Holland Norway Lines van Eemshaven naar Kristiansand. Gezien de ferry in de middag vertrekt en pas de volgende ochtend aankomt is het mogelijk om aan boord een comfortabele hut te reserveren. Zo kom je uitgerust aan in Noorwegen.

Faciliteiten aan boord

De Romantika is de nieuwe en moderne ferry waarmee de rederij de overtochten tussen Eemshaven en Kristiansand gaat varen. Het schip beschikt over comfortabele hutten, verschillende bars en restaurant, een winkelcentrum en zelfs een sauna. Voldoende om je te vermaken gedurende de overtocht.

Jouw overtocht naar Kristiansand boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Eemhaven naar Kristiansand zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag ontvangt je van ons meer informatie wat betreft de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht je naderhand nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te bellen of te mailen. Wij helpen je graag!

  • Over Holland Norway Lines

    Holland Norway Lines gaat vanaf april 2022 varen van Nederland naar Noorwegen. Dit is een ideale route voor alle Nederlanders die graag dichtbij huis aan boord van de ferry naar Noo...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Eemshaven: