Eemshaven - Kristiansand

Prijsopgave

Van Overtocht vanaf Nederland Eemshaven
Naar Noorwegen Overtocht Kristiansand

Ferry van Eemshaven – Kristiansand

Holland Norway Lines biedt een ferryverbinding aan tussen Nederland en Noorwegen. De rederij vaart van Eemshaven in Groningen naar de Noorse haven Kristiansand.

Vaartijden naar Kristiansand

De ferry van Holland Norway Lines vaart 3 keer per week, op dinsdag, donderdag en zaterdag, van Eemshaven naar Kristiansand. De boot vertrekt om 15.30 uur vanuit Eemshaven en komt vervolgens de volgende ochtend om 10.00 uur aan in Kristiansand.

Je kunt de route ook andersom varen, namelijk de route Kristiansand – Eemshaven. Die gaat op woensdag, vrijdag en zondag en kent precies dezelfde tijden.

Faciliteiten aan boord

De Romantika is een recent gerenoveerde ferry waarmee de rederij de overtochten tussen Eemshaven en Kristiansand gaat varen. Het schip beschikt over comfortabele hutten, verschillende bars, restaurants, een winkelcentrum, discotheek en zelfs een sauna. Voor de kinderen is er een mooie speelruimte en in het hoogseizoen worden er diverse activiteiten georganiseerd. Voldoende om je te vermaken gedurende de overtocht.

Camper mee aan boord

Je camper kan ook mee op deze overtocht. Waar je bij sommige rederijen, in je eigen camper kunt slapen, is dat bij deze rederij niet mogelijk. De camper parkeer je op het autodek en je slaapt in één van de comfortabele hutten van het schip.

Met de hond naar Noorwegen?

Geen probleem! Op dek vijf zijn er speciale hutten waar je hond gewoon bij je mag verblijven. Deze hutten zijn schaars en snel volgeboekt dus wees er snel bij. Maar niet getreurd als deze hutten er niet meer zijn, er zijn ook kennels waar de hond kan verblijven.

Jouw overtocht naar Kristiansand boeken?

Eemshaven – Kristiansand 2022

Let op: Vanwege de enorme populariteit van deze overtocht is het op onderstaande afvaarten niet meer mogelijk om een voertuig mee te nemen. Vele andere data zijn ook al bijna volgeboekt. Interesse in een van de andere data? Neem dan snel contact met ons op om een vrijblijvende optie te plaatsen voordat u te laat bent.

Van Eemshaven naar Kristiansand is het autodek voor het meenemen van uw voertuig uitverkocht op:
23, 30 april
19, 21, 24, 26, 28, 31 mei
2, 4, 7, 9, 11, 14, 16, 18, 21, 23, 25, 28, 30 juni
2, 5, 7, 9, 12, 14, 16, 19, 21, 23, 26, 28, 30 juli
2, 4, 6, 9, 11, 13, 16, 18, 20, 23, 25, 27, 30 augustus

Van Kristiansand naar Eemshaven is het autodek voor het meenemen van uw voertuig uitverkocht op:
6 mei
17, 19, 22, 24, 26, 29 juni
1, 3, 6, 8, 13, 15, 17, 20, 22, 24, 27, 29, 31 juli
3, 5, 7, 10, 12, 14, 17, 19, 21, 24, 26, 28, 31 augustus

Gelukkig zijn er ook goede alternatieven om naar Noorwegen te reizen. Zo kunt u van Hirtshals naar Kristiansand of van Kiel naar Oslo. Beide routes beginnen vol te raken maar hebben op veel data nog beschikbaarheid.

Eemshaven – Kristiansand 2023
Overtochten tussen Eemshaven en Kristiansand voor 2023 zijn al te reserveren. Ook in 2023 wordt er 3 keer per week gevaren. In de maanden mei t/m september wordt er om de week zelfs een 4de keer per week gevaren.

 

Offerte

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Eemshaven naar Kristiansand zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag ontvangt je van ons meer informatie wat betreft de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht je naderhand nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te bellen of te mailen. Wij helpen je graag!

  • Over Holland Norway Lines

    Holland Norway Lines gaat vanaf april 2022 varen van Nederland naar Noorwegen. Dit is een ideale route voor alle Nederlanders die graag dichtbij huis aan boord van de ferry naar Noo...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Eemshaven: