Larvik - Hirtshals

Prijsopgave

        
Van Noorwegen Overtocht Larvik
Naar Overtocht Denemarken Hirtshals

Ferry van Larvik – Hirtshals

Met de ferry van Noorwegen naar Noorwegen? Dat kan eenvoudig met de rederij Color Line. Zij varen van Larvik in Noorwegen naar Hirtshals, noord Denemarken.

Vaartijden naar Hirtshals

Dagelijks wordt er gevaren van Larvik naar Hirtshals. Per dag vertrekt er twee schepen naar Hirtshals. Over het algemeen vertrekt er een schip in het begin van de middag en een schip aan het eind van de avond.

U heeft ook de mogelijkheid om deze route andersom te reserveren. Hiervoor verwijzen wij u naar de route Hirtshals – Larvik.

Tijdsduur van de overtocht

Color Line vaart u in 3 uur en 45 minuten van Larvik naar Hirtshals. Er wordt gevaren met het schip Superspeed 2. Aan boord zijn verschillende winkeltjes waar u belastingvrij kan winkelen. Gaat u liever genieten van een hapje of drankje? Ook dit is mogelijk in één van de restaurants of bars aan boord. Kortom, voor u het weer zijn de 3 uur en 45 minuten voorbij en bent u in Noorwegen.

Meer over Hirtshals

Hirtshals is een bekend havenstadje. Van hieruit vertrekken er meerdere ferries naar verschillende havens in Noorwegen. Naast de veerhaven staat Hirtshals ook bekend om haar vissershavens. De Denen zelf gaan graag shoppen in het centrum van de stad. Éen van de grootste aquaria van Europa is ook gevestigd in deze stad.

Uw overtocht naar Hirtshals boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Larvik naar Hirtshals zodat u zeker weet dat u de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen u graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij u graag van een totaal overzicht van de kosten. Daarnaast ontvangt u ook een tijdsplanning.

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht of een van onze overige overtochten? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te bellen of te mailen.

 

        
  • Over Color Line

    Color Line is de grootste cruise- en veerbootrederij in Noorwegen en behoort tevens tot de meest toonaangevende rederijen in Europa. De welbekende maatschappij biedt veerbootverbind...

        

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

        

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Larvik: