Larvik - Hirtshals

Prijsopgave

Van Noorwegen Overtocht Larvik
Naar Overtocht Denemarken Hirtshals
Ferry Overtocht Larvik Hirtshals

Ferry van Larvik – Hirtshals

Met de ferry van Noorwegen naar Noorwegen? Dat kan eenvoudig met de rederij Color Line. Zij varen van Larvik in Noorwegen naar Hirtshals, noord Denemarken.

Vaartijden naar Hirtshals

Dagelijks wordt er gevaren van Larvik naar Hirtshals. Per dag vertrekt er twee schepen naar Hirtshals. Over het algemeen vertrekt er een schip in het begin van de middag en een schip aan het eind van de avond.

Je hebt ook de mogelijkheid om deze route andersom te reserveren. Hiervoor verwijzen wij je naar de route Hirtshals – Larvik.

Tijdsduur van de overtocht

Color Line vaart je in 3 uur en 45 minuten van Larvik naar Hirtshals. Er wordt gevaren met het schip Superspeed 2. Aan boord zijn verschillende winkeltjes waar je belastingvrij kan winkelen. Ga je liever genieten van een hapje of drankje? Ook dit is mogelijk in één van de restaurants of bars aan boord. Kortom, voor je het weer zijn de 3 uur en 45 minuten voorbij en ben je in Noorwegen.

Meer over Hirtshals

Hirtshals is een bekend havenstadje. Van hieruit vertrekken er meerdere ferries naar verschillende havens in Noorwegen. Naast de veerhaven staat Hirtshals ook bekend om haar vissershavens. De Denen zelf gaan graag shoppen in het centrum van de stad. Éen van de grootste aquaria van Europa is ook gevestigd in deze stad.

Jouw overtocht naar Hirtshals boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Larvik naar Hirtshals zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij je graag van een totaal overzicht van de kosten. Daarnaast ontvang je ook een tijdsplanning.

Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht of een van onze overige overtochten? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te bellen of te mailen.

 

  • Over Color Line

    Color Line is de grootste cruise- en veerbootrederij in Noorwegen en behoort tevens tot de meest toonaangevende rederijen in Europa. De welbekende maatschappij biedt veerbootverbind...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Larvik: